TIPS TILL ALLA KRÄMFANTASTER

.

.

.

IMG_8787-5

.

Detta är de bästa (och lyxigaste) krämerna jag använt någonsin! Denna trestegskombo är verkligen ett nytt måste för mig, love it.

.

.

.

Bonjour!

.

.

.

 

Ni vet väl vid det här laget att jag är en riktig ”hudkrämsnörd och har ju tipsat flera ggr om olika märken och braiga produkter och ni vet väl också hoppas jag att jag bara tipsar om sådant som jag verkligen gillar för det syns ju nästan direkt om en kräm inte alls fungerar:) Och jag vet av erfaranhet att man kan visst hitta jättebra krämer som inte alls kostar så mycket på tex Apoteket (har jag också tipsat om:) men nu har jag funnit ett par lyxigare varianter som gör sån skillnad på min hud att jag nästan inte tror att det är sant. Heeelt otroligt bra.

.

Har nu bestämt mig att verkligen ta hand om min hud på bästa sätt (ja efter 40 är det verkligen dags:) och göra det absolut bästa för den. Ni vet, dricka mycket vatten (ett stort glas varmt vatten med citron varje morgon till att börja med), äta antioxidanter, motionera och smörja smörja smöörja. Ni är ju ett gäng som är lika krämnördiga som jag och för er så kan jag berätta att detta använder jag numera (sen en månad tillbaka ungefär) varje morgon och kväll:

.

Först tvättar jag ansiktet med en bra rengöring (jag har en från MD nu), sen så smörjer jag med Kanebo Sensai Cellular Performance Wrinkle Repair. Ett jättebra serum som boostar huden och gör den jämnare. Efter den blir det lite kräm runt ögonen nämligen Kanebo Sensai Cellular Performance Wrinkle Repair Eye Cream. Helt magisk ögonkräm! Mina ögon är aldrig svullna på morgonen längre. A l d r i g. På dagen använder jag sen den gamla dagskrämsfavoriten Kanebo Sensai Silk Emulsion Super Moist (är inte med på bilden ovan men jag har tipsat om denna braiga dagkräm tidigare. Perrrfekt under make up) och på kvällen blir det dunderkrämen i samma serie; Kanebo Sensai Cellular Performance Wrinkle Repair Cream.

.

Kvällens krämtips vänner! N blir det filmtajm efter en brakmiddag på Nom här i Småstaden. Oh my vilken god mat! Åt bla en kalventrecote som verkligen smälte i munnen, mmmm, absolut PPPPP. När notan sen kom in så fick Bea en liten personlig lapp från kockarna som hoppades att hon gillade maten (de hade noterat att hon hette Beatrice). Såå gulligt:)

..

.

Ha en mysig kväll alla!

.

.

.

KRAM

.

.

.

11 kommentarer till “TIPS TILL ALLA KRÄMFANTASTER

  1. Tack för alla bra tips du ger.
    Jag undrar också vad du använder för BUS, såg att det är flera som har frågat tidigare.
    Mvh Åsa

    1. Tack för din hälsning! Oj, den frågan har jag missat, Jag som verkligen försöker svara alla nu!:) Jag använder BUS från Dove som heter Summer glow (tipsade om den för någon månad sen) på kroppen och St Tropez BUS-spray för ansiktet (finns på Kicks bla)

      Kram

  2. Härligt med tips. Är svag för hudvårdsprodukter jag också.
    Gillar förresten nya portalen och tycker att ni alla gör er om möjligt ännu bättre nu.
    Kram

  3. Jag har precis fått semester och i väntan på att maken också ska bli ledig och att mina flickor ska gå klart sommarens fotbollsskola njuter jag av att surfa runt hos dig och de andra på EE 🙂 Ni är vardagslyx och inspiration hundra gånger om. TACK! Ha en skön kväll! KRAM Anna

  4. Tack för tipset!! Funderar starkt på att prova något nytt till ansiktet och detta verkar lovande!! Det är ju minst sagt en djungel…och då blir man glad för bra tips!

  5. Ja, kan tänka mig att det är produkter som gör det där extra. Men hjälp vad mycket pengar det där kitet måste ha kostat! Har precis gjort 3 behandlingar av Restylane Vital, och håller med att det gjort ett litet underverk med huden. Utan att förändra ansiktsdragen (som jag är mer än nöjd med 😉 så har det plumpat upp, gett lyster och gjort mig 55 år yngre. Mycket bra behandling. Lite botox glabella o kråksparkar och jag är 10 år yngre, helt klart!

  6. Haha! Jag blev ju inte 55 år yngre förstås, då hade jag ju varit långt ifrån född än! Men 5 år yngre, ska det vara förstås! Kram! =)

  7. Har varit bortrest några dagar och helt missat denna nya Elsas. Vilken grej! Alla, och jag menar alla mina favoritbloggare på ett och samma ställe. Valeries blogg har jag aldrig läst men den kommer också att bli en av mina nya favoriter. Måste också passa på att tacka för krämtipset. Som alla skriver, det är en djungel.

    kram från Anna i Skåne

  8. Sensai Kanebos grejer är verkligen det absolut bästa men precis som du skriver så är de ju dyra. Jag använder deras rengöring ”Silky Purifying Creamy Soap” step 2 och det är den enda rengöring jag behöver. Jag hoppar alltså över step 1. Att lägga nästan 550 kronor för en ”ansiktstvål” känns ju lite knas men den räcker i 11 månader vid användning 2ggr/dag för mej så egentligen blir det inga stora pengar per dag.
    Jag brukar tipsa alla mina vänner om denna produkt för den gör verkligen skillnad från allra första gången man använder den, renheten, lystern osv.

    Jag har precis upptäckt en ny superbra ansiktscreme, fick prover på Åhlens men jag minns inte vad den hette just nu, bruna burkar (påminner om gamla apoteksförpackningar) med craftfärgade ettiketter.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg