VINKVÄLL HOS MIG

.
..
.

.

.

..
.
.
Lite vitt på g!

.

.
.
.
Todelooooo!
.
.
.
,
.
För några dagar sedan så samlade jag ett gäng härliga vänner här hemma för att umgås, mumsa charkisar och prova vin!  (Cabernet Sauvignon Merlot, Chenin Blanc Sauvignon Blanc och Shiraz Rosé från Two Oceans. Riktigt riktigt mysigt hade vi och man måste jag inte alltid bjuda på lagad mat för att träffas och umgås en kväll hemma:) Goda ostar, korvar, kex och frukter och bär räcker så bra ibland, huvudsaken är ju faktiskt att man ses och har kul! Eller vad säger ni, vad är era bästa ”tjej-och-vin-kväll-tips”?:)
.
.
.
.
.
.
.
.
Passade ju så bra med lite lättdrucket vin denna sommarkväll! Dessa två från Two Oceans, Chenin Blanc Sauvignon Blanc och Shiraz Rosé är två riktigt goda sällskapsvin. Speciellt rosén gifte sig verkligen jättebra med ostarna jag hade valt i ostaffären.

.

.
.
IMG_8313-2-6
.
.
.
Ostarna på bilden är Machego, Skipper och en getost med grönmögel som var riktigt riktigt god (har glömt namnet på den tyvärr) De söta burkaran innehåller olika confiture från Dalfour.
.
.

.

IMG_8379-2-2-2
.
.

.

”Värdinnan”:)
.
.

.

IMG_8341-2-2
.
.
.
Lite olika charkisplock är alltid gott!

.

.
.
IMG_8337-2-3
..
.
Bjöd på bla tre olika viner som jag fått från Two Ones för att testa. Det bästa med dessa är att de innehåller lite kolhydrater jämfört med de flesta andra viner, de har en extremt låg sockerhalt, och det är ju super för alla er som tänker lchf när ni äter och dricker!

.

.
.
IMG_8346-2-2

.

.
.
Rosévinet blev allas favorit. Får PPPP av mig!

.

.
.
IMG_8357-2-3
.
.
.
Glad bloggerska och ett glas Shiraz:)
.
.
.
Nu är det inte många dagar kvar till semester och tills att jag åter sitter i det tokmysiga huset vid havet på norra Gotland och äter och dricker gott! (Kommer säkert bli något gott glas vin till maten då också:) Som jag läängtar….

.

.
.
Ha nu en bra start på onsdagen!
.
.
.

.

.
KRAM

.

Inlägget är i samarbete med Two Oceans

.
.
.

..

.
.

////

Rekommenderade inlägg

12 thoughts on “VINKVÄLL HOS MIG

 1. jag tycker att det är tråkigt när ni alla bjuder in till tjejkväll med viner som uppenbarligen köpt reklamplats. Om ni spridit ut dagarna med inläggen hade det inte varit lika uppenbart. Vi är många som följer era fantastiska bloggar, nu ännu mer iom Elsas Entourage och då tycker jag att det känns tråkigt att ni gör såhär. Tror att det kan bli omvänd effekt dvs att folk inte köper Two Oceans… Utöver detta tråkiga så säger jag hurra för din blogg och kul med Elsa´s- superbra! Glad midsommar.

  1. Hej Marie,

   Ja ibland blir det lite tokigt med våra uppdrag som kommer så nära. Men det är inte vi som bestämmer när dessa inlägg ska publiceras, det gör våran annonsbyrå. Och annonser och en del reklaminlägg finansierar vår verksamhet så är det ju, precis som den finansierar det mesta av all media.

   Hoppas du fröstår och tack för ditt hurra!

   KRAM

   P

 2. Ska prova Two Oceans, så bra med lite mindre socker 🙂 Har tipsat alla mina kollegor nu hi hi hi!!!
  Åh låter jätte mysigt med hus på Gotland. Det är min dröm 🙂 Du får lova lägga ut en massa bilder sen när ni är på Gotland så jag får drömma mig bort! Kramis och hoppas du får en fortsatt härlig dag!

 3. Ser ljuvligt ut! Åh, vad jag längtar till semestern! Two oceans ”röda” är redan en vardagsfavorit här. Inte prövat de andra men det ska jag definitivt göra. Tack för en fantastisk blogg!

 4. En français : ” Bons vins à boire, belles filles à voir ” ( pour la rime ! )
  (På franska : ”goda viner med dricka, beautiful flickor ses” (för rimmet! ))

 5. Åh, Gotland… Vi bestämde oss för att inte åka i år men oj vad det känns! Längtar som bara den… Ha en underbar midsommar! PS. Det verkar som ni får det finaste vädret 🙂

Comments are closed.