GOTT NYTT ÅR FRÅN HOFP

.
.
.

IMG_9923
.
.

Bea shoppar lite raketer här i byn:)

.

.

.

Hej hallå nyårsafton!

.

.

.

Yes, årets allra sista dag idag mina vänner och klart man blickar tillbaka lite på året som gick! (Fast jag är inte såå sentimental, jag blickar hellre framåt:) Jag har haft ett riktigt bra år måsta jag säga och det är jag verkligen tacksam över. Fantastisk resa till Thailand i våras (när det var som kallast, minns ni vilken seeg vår vi hade?) och en underbar varm sommar med både långsemester på Gotland och en Normandietrip. Alla i familjen har fått vara friska och krya och det är det allra viktigaste, ja förutom liite diskbråck då men det står man ut med (dock har ett par fina vänner mått lite sämre och jag har tänkt på dem denna höst. Kärlek till er) När det gäller ”jobb och karriär” så är jag fortfarande en av Sveriges mest framgångsrika bloggare inom livsstil/inredning och ligger stadigt på topplistan och det är verkligen otroligt kul. Bloggen är ju numera nästan ett halvtidsjobb tillsammans med portalen, vår alldeles egna bloggportal (min och fina Emmas) Elsas Port. Jag är så glad att jag får göra det som jag gillar allra bästa och är bra på och stolt över att jag nu driver alltså både ett AB och ett eget företag inom social media. Yes, 2013 har varit ett fint och bra år på många sätt. Tyvärr blir det dock ingen årsresumé i bilder men ni får en liten resumé med pics från våra senaste dagar i Båstad nedan istället:)

.

.

.

.

IMG_0071

.

IMG_0081

.

..
IMG_9863-2

.
.IMG_9920

.
.IMG_9914-2

.
.IMG_9905-3
.
.IMG_9915-2
.
.
IMG_9918
.
.IMG_9912
.

IMG_9927

.
.IMG_9811
.
.
IMG_0096
.
.

IMG_0107
.
Pics från otroligt mysiga Båstad då vi bla: ätit så gott på Sand (jag smäller av vilken mat), mumsat årets sista semla på Knut Jöns, kikat på Märta Måås Fjetterströms vackra mattor (som tillverkas här mitt i byn), promenerat och promenerat och kikat på hav och små och stora tokfina sommarhus, varit Centercourt (Båstads röda hjärta), busats, kramats, pussats  och mysts och fått ansiktsbehandling och inte minst badat:) (Min dagens ovan är : Pleasejeans (alla damer i Skåne verkar ha Please! Finns hos Country Dreams på rea just nu), sjal från Valerie, kofta By Malene Birger, top Second Female, jacka Custommade, skor Primeboots och väska Mulberry)

.

.

.

Önskar nu er mina underbara fina läsare ett ett riktigt magiskt GOTT NYTT ÅR! Tusen tack för att ni finns!

.

.

.

Vi ses imorgon och då kör vi 2014 – wieehooo!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

20 kommentarer till “GOTT NYTT ÅR FRÅN HOFP

 1. Gott nytt år och tack för all härlig inspiration 2013. Förstår att du har en av de populäraste bloggarna, din positiva sida bidrar starkt till det.
  Fortsätter följa dig 2014,
  Carro i Uppsala

 2. Vad ni ser glada och avslappnade ut, förstår att ni måste ha det mysigt i Båstad. Lilla Bea strålar och verkar ha det riktigt skoj. Jag vill önska er ett riktigt fint 2014 och tack för att din fina blogg ger så mycket positivt och vackert.
  Kramar från
  Monica

 3. Kære Philia
  Ville bare lige et hurtigt smut ind og ønske dig og familien et rigtigt godt nytår. Kan sandelig godt forstå at HOFP er så flot placeret på bloglisten og STORT TILLYKKE med dette. Jeg har fulgt din blog i flere år, og synes at den er helt fantastisk. Du er DYGTIGT!!!
  Håber du får et fantastisk 2014.
  Kram Jeanette

 4. *****GOTT NYTT ÅR 2014*****
  och tack för allt arbete du lägger ner på din fina blogg! Som är så inspirerande……………..
  Kram Halvan

 5. Ser onekligen ut som att ni har det fantastiskt bra nere i Båstad. 🙂
  Önskar dig och de dina ett riktigt gott nytt år!
  Kram Linda

 6. Hej på dig och grattis till ett finfint år- Elsas är en underbar portal som man verkligen hade velat vara en del av. Njuter av att botanisera här varje dag. Hörde att fina Anna-Malin flyttar in – så skoj! Passar ju alldeles utmärkt, eller som hand i handske. Gott slut och förhoppningar om en härlig start på 2014- Kram Mia
  http://happyvardag.se/2013/12/31/valkomna-hit/

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg