VILKEN MYSIG HELG

.
.
.IMG_7302
 

.

Ute på Djurgården i Lördags!

.

.

.

.

.

Hello nya vecka!

.

.

.

.

.

Mår ni bra alla bloggisar!?

.

.

Här är det bara finfint, batterierna är riktigt laddade efter en jättemysig helg med massa trevligt. Fast om jag ska klaga liiite så känner jag nu idag att den där jobbiga pollenallergin som här våren till börjar göra sig påmind igen. Märker ni också av något ni som också är allergiska?? Har inte kännt något tidigare i vår men denna morgon så rinner ögonen igenkännande och näsan kliar som bara den. Usch så drygt och som vanligt har jag inte någon medicin hemma (är ju inte den mest förutseende i världen..;) Så det får bli en liten tripp tripp till apoteket och bunkra lite smått och gott från allergihyllan här.

,

 

Men först ska bli det några sista pics från Stockholmstrippen och från bästa Junibacken. Vi har ju varit där flera ggr och det är lika mysigt varje gång och så gulligt med  Sagotåg och Pippihus och alldeles lagom spännande för de minsta:)

.

.

.

 
IMG_7379-2


.
.
IMG_7377
.
.
IMG_7369
.
.IMG_7390-2

.
.
IMG_7439-2
.
.

IMG_7433
.
.IMG_7420


.
.

Beatrice på mysig Junibacken (Några har frågat om nya jackan såg jag och den kommer från Burberry, sneakers Le Coq Sportif och båda fann vi på NK. Leopardklänningen är från How to Kiss a frog)

.

.

.

.

Önskar er alla en fab start på veckan och en toppenmåndag!

.

.

.

.

KRAM
.

.

.

.

19 kommentarer till “VILKEN MYSIG HELG

  1. Stylish Mama! (och Bea såklart!)
    Gillar verkligen dina solglasögon!! Vet att du skrivit var de är ifrån förut, har för mig det var Marc Jacobs??
    Samma här med pollen…suck! Ska tydligen vara bra att äta extra honung som är en naturlig antioxidant! Kanske inte istället för allergi medicin, men till att boosta lite extra kanske!
    Ha en toppen måndag och veckan du också! KRAM

  2. Åh, underbara junibacken! Jag har så fina minnen därifrån, var där med Alba när hon var liten. Skulle gärna vilja åka dit igen. Det känns som att det får bli en Stockholmstripp när vi har flyttat hem till Sverige igen.
    Kram
    Rebecca
    http://femme.se/piccolecose/

  3. Hej,,såg att någon skrivit att honung ska vara bra- men det ska man ju inte ta om man är pollenallergisk då blir du mer täppt .MVH Lena

    1. Jag tror hon menar att man kan använda honung för att bota pollenallergi. Man köper då lokalt producerad honung och ser till att äta en liten sked varje dag. Tanken är att man då får i sig liten mängd pollen varje dag och då vänjer sitt system vid det. Jag har inte testat själv och vet inte exakt hur det funkar men om man är intresserad finns det säkert gott om information på internet.

  4. Har du haft nya Valerie klänningen på? Om kan man be om en bild…. Merci

  5. Vad fina ni var du å Bea!! 🙂 Apropå pollen – har en tjejkompis som tar in tallbarr och sköljer av, lägger i ett glas vatten över natten och sen silar hon det och dricker. Hon golfar så hon är mycket ute, tycker att det har tagit bort hennes allergi nästan helt. Du kan ju testa. Kram på dig!

  6. Wow, så snygg du är!! Och Bea är ju bara så söt och fin i sin leoklänning:)
    Härligt ni ser ut att ha haft det!
    Kram fredrika

  7. Härliga Junibacken-bilder! Det är ju verkligen en perfekt utflykt för barn i den åldern! Har avsatt hela nästa fredag för en tur dit med min minsta!
    Jättefin leoklänning! Kram jenny

  8. Hej & tack för skön inspo! Älskar din outfit med kappa o sneakers, och grädden på moset: väskan!!! Är det Mulberry? Mvh Nina

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg