PÅ VACKERT DOP ÄNGLAGÅRDSTYLE

.
.

.IMG_2971-2
.
.

Hela la familia i lördags!!! Nope, det är typ nog aldrig vi hamnar på samma pics allihopa men nu fick vi ju till det faktiskt och fyra av fem var happy-happy och det är ju alltid något! (Bestämda femåringen var inte lika sugen på någon fototime där i hettan utanför kyrkan:)

.

.

.

.

.

.

Todeloooo nya vecka!

.

.

.

.

Mår ni bra snyggingar!? Här är det bara fint och all är krya och pigga:) Känns fantastiskt trevligt att vi nu bara har en minivecka framför oss för på torsdag är det ju helg igen. Det är nästan som det är helg hela tiden i maj, bästa bästa finaste månaden på hela året inte sant:)

.

.

Idag kickar vi igång bloggveckan med lite pics från i lördags! Vi var på ett dop mitt ute på landet och det var sååå fint och sååå varmt, termometern i bilen visade 34 grader. Pjuh. Känslan var verkligen riktig sån där härlig ”Änglagårdsfilmisk”, ni vet med sommar och gårdar och åkrar och sommarpsalm. Bara väntade liksom på att Zac skulle dyka upp där på landsvägen på sin HD:) Hur mysigt som helst och eftersom jag är uppvuxen mitt ute på landet så blir jag alltid så sugen på att bosätta mig där när vi väl kommer ut en bit utanför stan. Det är bara så himla lugnt och skönt och harmoniskt och aaavkopplnade och tänk att få bo på någon vacker gård och ha hästhagar och ett gäng med hundar (älskar vår Småstadsgata också så klart men det är ju inte på långa vägar lika lugnt även om det är väldigt vackert här med:)

.

.

.

.
IMG_2945-2.

.

.

IMG_2951-6
.

.

IMG_2996

.
.IMG_2993-3
.
.
.
IMG_3010-3

.
.IMG_3053-2.

.

.
IMG_3006

.

..


IMG_3031-2.

.
.
.

Picsregn! Jag hade på mig ny skimrande paljettklänning från Valerie (och kavaj från samma ställe och jag strl 36 och kläderna finns här. Både kavaj och klänning är normala i strl och jag skriver detta för att jag vet att många brukar undra:) På fötterna hade jag gamla klackar från Scorett pcj solisar från Tom Ford och skatterna hade kläder toti från Ralph Lauren (ääälskar de där preppy skjortklänningarna och jag fann dem på Kids Brand Store)

.

.

.

.

Nu ska jag sticka iväg en sväng och träna här på lunchen! Måste verkligen ta tag i det igen efter förra veckans krasslighet.

.

.

.

.

Ha nu en riktigt bra start på veckan sweeties!

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

12 kommentarer till “PÅ VACKERT DOP ÄNGLAGÅRDSTYLE

 1. Åhh så fina ni är, hela familjen! Det ser såå ljuvligt ut där ute på landet, och jag håller med, ibland blir jag också sååå sugen på att köpa ett hus/en gård en bit ut. Det är ju ett sådant lugn där. Mysigt 🙂 Här nere i Skåne skiner solen också och på torsdag, kristi himmelfärd, har jag lyckats pricka in min födelsedag detta året så det blir en härlig vecka 🙂
  Stor kram till dig,
  Marielle – http://www.mariellewinkler.devote.se

 2. For en utrolig fin familie dere er!! Dere ser alltid så glade ut!! 🙂 Hvor kommer shortsen til Trulle fra?? Hadde blitt veldig glad for svar!! 😉 Ha en fortsatt fin dag i solen!!
  Klem Siv

 3. Fina försommar blider på er!
  Snälla, kam du svara på vad ert gråa sofftyg heter?

Comments are closed.