PJUUUUH

.
.

.IMG_3252
.
.
Hemma igen efter ett kvällspass hos PT-Patrick på Sport Performance Center! Idag var det riiiktigt tungt vill jag lova och faktiskt första gången jag tränat och nästan känt att nehej, nu ger jag nog upp här. ”Jag ooorkar inte meeer” ville jag hojta och bara lägga mig rakt ner men jag bet ihop och fortsatte och fortsatte nu känns det såå bra. Mör och trött och så där skönt tung i kroppen. Har duschat varmt och satt på mig nattlinne och krypit upp i soffan med en skål jordgubbskvarg (mitt nya kvällsgottis:) och bloggar nu med ena ögat på lapen och tittar på Maria Wärn på 4:an med det andra:) Tycker den serien blivit riktigt bra och jag kan ju säga att jag har grym Gotlandslängtan nu. Fast personer ju dör som flugor på öjn i den här serien haha;) Snart åker vi dit, om tre veckor rättare sagt, och det ska bara bli sååå himla mysigt.

.

.

.

Nej nu ska jag koncentrera mig på deckaren istället, det börjar ju bli riktigt spänannde här!

.

.

.

Ha en riktigt mysig kväll raringar så ses vi imorgon (och ja just det! Medans jag komme ihåg – det nya grå överdraget till soffan som många frågat efter heter Orrsta:)

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “PJUUUUH

  1. Åhhh, härligt med gymmet! Jag och sambon, som jobbar som PT, har precis suttit i några timmar och lagt upp ett kost-och träningsschema till mig. Jag behöver verkligen kickas igång, lat som jag är 🙂 Så det passade ju som handen i handsken med lite härlig träningspepp från dig 🙂
    Ha en fortsatt mysig kväll!
    Kram,
    Marielle – http://www.mariellewinkler.devote.se

  2. Den där känslan alltså, att ha pushat sig själv utanför komfortzonen, efteråt känns det ju sååå himla bra i både kropp och knopp.
    Therese

Comments are closed.