SÅ SEEEG & ETT TACK

.
.
.

IMG_9303
.
.

Vågar knappt skriva det men jag har faktsikt haft en riktig hang-overdag idag:S

..

.IMG_9327-3

.

.

Inte piggast denna söndag men det var det värt efter gårdagens girls night out!

.

.

.

.

.

.

Tjingeling finaste bästa bloggisar!

.

.

.

.

.

Sorry att jag inte kikade in till er igår vänner men jag hade fullt hela dagen upp och sen var det liksom ingen tid att titta in förrän det var dags att möta upp alla girlsen nere på stan för en helkväll på Småstadens bästa bar Circus! Jättetrevlig kväll blev det som alltid (och ganska sent och alltså ganska seg bloggerska idag) så denna söndag har jag mest bara myst med Bea och tagit det ganska piano. Men nu kikar jag äntligen in till er här uppkrupen i soffan framför Solsidan:)

.

Vet inte om ni märkt det men det blev ju lite rabalder (igen) här på Hofp, och även i kommentarsfältet på andra ställen, angående det jag skrev i förra inlägget och ja, nu vänder vi gärna blad på det men jag måste ändå tacka alla ni tjejer som ställer upp för mig i såna situationer. Ni som inte medvetet misstolkar utan istället ser vad jag ju egentligen menar. Ni är ju liksom min egna ”armé” av läsare som förstår mig så himla himla väl och förstår precis exakt vad jag faktiskt skriver och lämnar små hälsningar om det och kommentarer där ni förklarar och försvarar mig och det gör mig så otroligt glad och även så himla rörd. Det känns som ni är mina vänner fast jag inte träffat någon er, ja faktiskt som såna där riktigt bra och goda varma vänninor som håller mig om ryggen när det stormar ibland och som förstår mig och peppar mig (och inte hoppar extra på mig när jag öppnar upp och visar mina svaga sidor). Vackra och underbara ni, sluta aldrig vara så precis som ni är (och nu menar jag inte det med att ni försvarar mig utan att ni försvarar och förklarar någon annan! Och ja, jag kan också ha fel ibland så klart men jag ”vill” absolut aldrig fel jag lovar:) Ni är så generösa och vänliga och det är så otroligt fint att ni är det mitt i det ibland hårda klimat som i råder här på nätet (Vore ni här så skulle jag ge er varsin stor varm kram men jag sänder den så här genom ”cyberspace” istället:)

.

.

.

IMG_9343-2

.
.
Dagens sköna: stor collegetröja 5 Preview Isacouture.se, solisar Victoria Beckham och shorts HM.

.

.

.

Nu ska jag fortsätta med söndagsmyset här men vi ses så klart imorgon igen! (och då är semestern slut och H börjar jobba igen och hjälp så plötsligt den dagen kom:S)

.

.

.

Ha nu en mysig söndagskväll raringar!

.

.

,

KRAM

,

.

.

.

.

.

13 kommentarer till “SÅ SEEEG & ETT TACK

  1. Visst finns det endel troll tyvärr men det som man älskar med bloggvärlden är just det att det känns som en enda stor familj. Här hittar man så lätt likasinnade när man vill drömma sig bort en stund.

  2. Vackra fina du! Du är så stark som orkar ta så mycket skit. Men vad härligt det är att du faktiskt vänder på det och ser allt det härliga med det istället och alla som verkligen vill väl. Det är så lätt annars att det är det negativa som hamnar i fokus. Du inspirerar mig oerhört mycket, både personligen och i mitt bloggande.
    Stor kram till dig,
    Marielle – http://www.mariellewinkler.devote.se

  3. Vilken toppmysig outfit en dagen-efter-dag! Tröjan är sådär härligt myspysig. Har du stl S? Kanske ska klicka hem en…

  4. Japp…vet hur det känns såna dagar. Jag blir ofta jättedålig dagen efter såna utekvällar, trots att jag tyckt att dom andra dricker lika mycket. Typ migrän får jag oftast. Vissa märker ju inte ens av att dom har varit ute och partajat. Men det är nog bra att man blir lite dålig, annars skulle man lockas att göra detta lite oftare. Så inget ont som inte har något gott med sig…hrmm. Imorgon mår du bra igen!

  5. Jag förstår inte hur du orkar fortsätta blogga med sådan entusiasm när du får så mycke näthat.
    Och att folk orkar följa någon som stör dem så mycket.
    För mig är du fantastisk och du ger så mycket härlig energi till oss som läser.
    Så en massa cyberkärlek till dig tillbaka. Du gör det bra, som alltid. <3
    … Och supersnygg tröja 😉

  6. Hej! Wow! Lika snygg som alltid! Superfin tröja! Förstår inte varför många ser det negativa (eller många är det kanske inte , men en del). Varför inte Se att du skrivit det i all välmening?! Dvs att det finns hjälp eller stöttning att få när man har svårt flygrädsla! Har själv haft en väldigt svår ångest o fick tidigare hjälp av sobril. Det är ju kanon att visa barnen att det (egentligen) inte är farligt att resa o flyga. Har man inte upplevt sådan rädsla/ångest är det kanske lätt att vara ”besserwisser”. Sen ser ju vi läsare att du har pengar o är snygg MEN förstår de inte att du kan vara (och är!!) snäll och vill väl ändå!? Precis som jag skrivit innan verkar du vara supersnäll o gullig!! Det märks framförallt på dina korta video snuttar här, jag hör det o känner det!! Du är godhjärtad!! Tyvärr är det nog vanlig svenska missunnsamheten o avundsjukan. Varför har vissa ett sådant behov av att leka poliser!? Det är ju, hur som helst, deras problem. Eller hur!? Stor stor kram från Skåne Lisa S

  7. Ja, verkligen en felgoodblogg!! På tal om de negativa saker som nämnts här, så finns det alltid de som har svårt att skilja på sak och person. Som lägger in värderingar och ofta när det gäller materiella saker. Avundsjuka är inte positiv, men egentligen är det de avundsjuka som har problemet. Tycker det är starkt och positivt av dig att du inte tar till dig av det, utan är professionell och håller en seriös nivå!! Du hugger inte tillbaka, bra! Det är stil det 🙂

  8. Hej Petra
    Läser din blogg då och då men tror inte jag kommenterat innan. Tänker göra det nu dock. För jag blev så glad av att läsa ditt inlägg. Jag har också en flygrädsla som blir värre och värre och jag har lovat mig själv att inte låta den begränsa mig, varken i jobbet (där jag reser en del) eller privat. Men rädslan tar mer och mer överhanden och inför en stående Thailandsresa med familjen i vinter har jag redan nu ångest. Men ditt inlägg fick mig att inse att det finns hjälp och jag ska boka en läkartid inom kort. Tack för att du delade med dig. För mig var det oerhört värdefullt.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg