ÄNNU ETT SOLIGT VYKORT!

.
.

. IMG_6009-2 .

.

Jag och Lolo på lyxiga The Barain!

.

.

.

IMG_6003

.

.

The Barain ligger precis nere vid stranden på Hyatt Hotel här i Hua Hin och är helt oootroligt fint.

.

.

.

IMG_5990.

.

Där kan man äta brunch av det allra finaste slaget och det gjorde vi häromdagen. Satt där länge och myste och åt och smuttade bubbel och juice och lyssnade på jazzband och såg ut över havet…(och Bea och Lolo slog rekord i dessertätande. Kändes som vi var med i Sune i Grekland när de överlyckliga trippade fram och tillbaka och plockade chokladfondanter och bara ”Får vi äta hur många vi vill alltså???”:)

.

.

    IMG_5969 .

.

Världens finaste farmor S och hennes fina son

.

.

.

IMG_5986-4

.

.

Jag och Beabus skålar (med lite olika innehåll i glasen:)

.

.

.
IMG_5995 .

Mmmm, ostron i stora lass. Äälskar ostron.

.

.

.IMG_6000 .

.

Och franska små desserter och bakverk!

.

.

.IMG_5958-2

.

.

Och skål igen:)

.

.

.

IMG_6024 .

.

Något som inte är så mysigt är Jellyfish! Brrrr. Det varnas överallt vid lyxhotellen och när vi badade häromdagen på beachen så såg vi tre Jellyfish uppspelade på stranden där vi var… Många badar här men jag känner att nope, jag vill inte att barnen ska vara i det där havet eftersom skador från maneterna tom kan vara dödliga. Är det jag som är fånig? De kan ju dyka upp när som helst så det känns så himla läskigt. Nope, det blir inga mer havsbad för vår del iaf…

.

.

.IMG_6030 .

.

Vi fick åka hem och bada för det gick inte att bada på själva Hyatt heller (någon ny policy att man inte får hyra solstolar där längre tyvärr:()

.

.

.

IMG_6015

.
.

Bye bye The Barain!

.

.

.

.

Heeeej Tisdag!

.

.

.

Nu börjar det bli final på våran semester och så som vi har n j u t i t. Min svärmor och svärfar, S & K, är typ världens bästa på att ha gäster och i deras finfina hus serveras det frukostbuffé varje dag och hemgjorda bakverk och ljuvlig mat och det ordnas utflykter och passas barn och ordnas och leks hela hela tiden och alltid med ett leende och världens tålamod. Sååå himla gulliga och lyllo mig med såna fina svärisar (finns ju visst lite sorter av den varan..;) Tusen tack S & K för att ni är som ni är<3

.

,

Nu är det kväll här och efter en hel dag hemma i poolen så är alla sugna på att ta en tripp in till ”city” och äta gott! Blir nog det lite enklare och populära thaistället Moon Smile för det är så himla bra. Inget fancy alls utan typ bara plaststolar och bord och några wokpannor och det är såå smaskigt. Går inte att beskriva. Mmm, mmm, mmm (Och tookbilligt är det, för typ 80 kr får du förrätt, varmrätt och glass + Singha!)

.

.

.
Ha nu en fin fortsättning på dagen raringar!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

15 kommentarer till “ÄNNU ETT SOLIGT VYKORT!

  1. …och du intar ju dina ostron med full finess också, om jag inte minns fel! 😉 Puss på dig snäckan.

  2. Våra vänners dotter dog när hon blev bränd av en manet i Thailand. Hon var bara 12 år gammal och det är så tragiskt. Jag skulle verkligen vara försiktig och ta det säkra före det osäkra. Njuta av naturen kan man göra ändå 🙂

  3. Så toppenfint ni har det! Härliga bilder, nu längtar jag ännu mer till Januari 😀
    AnnamariaG

  4. Det låter bara så underbart alltså Petra!!
    Jag som aldrig varit sugen på Thailand blir verkligen taggad av det du delar från er resa. Det ser så rent & delikat ut liksom. Så är det ju klart säkert himla skillnad på att bo hemma hos familjen så där än på ett proppfullt hotell.
    Njut finalen av semestern, jag njuter dina bilder under tiden medan det regnar utanför fönstren här på Norska sidan om svenska västkusten.
    //Sessan

  5. Vad mysigt ni ser ut att ha det! Här hemma är det maximalt grått och trist nu.
    PS. Jag har också världens bästa svärisar som du vet 🙂

  6. Great photos! I like the royal posture of your mother in law!
    But her skin…did she enjoyed a lots of sun in her life?

  7. Visst är det så att alla lite fiiiinare människor måste gilla ostron? Skulle önska att någon verkligen berättade sanningen, att det smakar som när gammelfarmor filat fötterna i en klick frisyrgelé….

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg