MRAAAAUW

.
.
.

IMG_2218-2
.
.

Jag som Mästerkatt!

.

.

.

.

Hej mammas bloggisar!

.

.

.

Beatrice heter jag, eller jag kallas alltid bara för Bea, och ni är säkert många som följt mig sen jag var pytteliten bebbe med massa hår (ja det var ju då mamma började blogga om vårt liv här i Småstaden:) Nu är jag snart 6 år (om bara några veckor, jippie!) och för tillfället tänker jag nog mest bara på vad jag ska önska mig för något i födelsedagspresent… Ett skrivbord och en stol till och så en figur att ha på själva skrivbordet tänker jag… Något fint som mammas porslinsananas har jag sagt till henne, det vill jag ha. Och pysselgrejjer för jag äälskar att pyssla. Och en radiostyrd helikopter! Gillar ju fart och fläkt och är nog världens påhittigaste (och envisaste) tycker mina föräldrar..

.

.

Hur som helst. Häromdagen fick mamma ett kuvert från Netflix och i det var det kattöron och teatersmink och jag frågade vad det stod och mamma förklarade att det var en barntävling där man kunde vinna en hemlig överraskning om man klädde ut sig till Mästerkatten. Mästerkatten som from igår har en ny äventyrsserie på Neftlix. Så det ville jag absolut göra, älskar ju att klä ut mig också! Om era barn också vill tävla om överraskningar från Netflix så gör då likadant. Ta alltså en bild på dem, också i stövlar, och dela på Instagram med hashtagen #KidInBoots och #Barnistövlar!

.

.

Nu ska jag gå upp i min tjusiga Mästerkattoutfit och hälsa på min krassliga bror i hans rum. Japp, sjukstugan forstätter här hos men jag är iaf pigg som en mört (eller katt!)

.

.

KRAM

.

.

.

Untitled-1

.

.

.

14 kommentarer till “MRAAAAUW

  1. En sådan liten förtjusande kisse! Du är duktig på det här med utklädning och ansiktsmålning, du.
    Trevlig kväll!

  2. Vilken fin katt! Skönt att ni mår bättre. Vill du ha tips på fina barnskrivbord så skicka mig ett email, känner en som gör de bästa på beställning.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg