SUGEN

.
.
.

IMG_2590-2.

.

Samma känsla varje år just denna tid på året. Jag ser bara sköna pasteller överallt som jag blir sugen på, tom när jag köper fikabröd! (Fast de där macaronsen från Systrarnas konditori nere på stan är faktiskt fasligt fantastiska. Speciellt den med nougat:)

.
.


.
IMG_2556

.
.

Så vill jag ha pastelliga och krispiga snitttisar högt och lågt! Så himla himla h ä r l i g t. Ovan ser ni en bukett som jag bad expediten på Mästerblomman nere på stan fick sno ihop när jag sprang i den där efter träningen (de är verkligen s å trevliga på just den floristen) Franska tulpaner (som ju väntar på att få slå ut men jag gillar knoppar också) tillsammans lite ljusrosa och grönt ”sprittigt” , åh jag och dessa blomnamn, blev ju finfint där i tvrumsfönstret med sin djupa nisch.

.

.

.

.

.

Tjingeling torsdagskväll!

.

.

.

.

Här har vi landat hemma igen jag och Bea efter en tur affären och nu ska här stekas pannkakor. Det är bara jag och lillskatten hemma ikväll och hon fick bestämma middagen:) Sen efter det blir det dusch och hopp i pyjamasarna och saga och natti-natt och efter d e t blir det minsann egomammatid med någon bra film (tipsa gärna!) och en bit nyinköpt mogen machego med päronconfiture och ett glas iskallt vitt i soffhörnet. Läängtar:)

.

.

.

Önskar er alla nu en skön torsdagskväll så kör vi freedag imorgon!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

14 kommentarer till “SUGEN

  1. I min lilla stad som faktiskt är en ´´småstad´´ i ordets rätta bemärkelse går det tyvärr inte hitta sådana ljuvliga små färgglada bakverk. Återstår att baka med såndärfärdigmix men det blir ju inte samma. Jajja som tur är har jag en semla i kylen som väntar =)
    Pannkakor blev det till barnen hos oss också till kvällsmat.
    Jag rekommenderar filmen Gone Girl som jag såg för några veckor sedan. En riktigt bra film!
    Ha en mysig egomammakväll =)
    Kram

  2. Vilka härliga snittisar :). Och vilken jättevacker vas!
    Helt ärligt så har jag inga bra filmtips då jag inte tittat på film på eeevigheter.. har fastnat i TV-serieträsket :).
    Ha en toppenkväll!
    Kram

  3. Jag skulle vilja rekommendera dig film på SvtPlay om Coco Channels uppväxt och början av karriären.

  4. Jag är med pastellsugen!! Ska renovera vårat sovrum nu i vår och då blir det nog en och annan pastellig ton 🙂
    Dina bilder är så himlans fina Petra! Kanske ska satsa på en fotokarriär utanför bloggen?
    Kram och natti

  5. Så vackert med det pastelliga! Långa, vackra tulpaner och skira grenar gör att jag längtar ännu mer till våren! I eftermiddag ska jag storstäda huset och sen åker jag nog och köper några fina små lökar och känner hur våren flyttar in! Ha en härlig fredag!
    Kram Jenny
    http://www.lillagummanglomsk.blogspot.se

  6. Jättefint som vanligt! Man blir ju lite inredningssjuk när man kilar in på din blogg. Men tänkte på en sak! Vad gör du med allt som du byter ut ganska ofta? Ja tex kuddar, mattor mm? Funderat på en bloppis igen? Isåfall skulle jag vara intresserad! Särskilt av en matta 😉
    Ha en fin eftermiddag kära du!

  7. Wow! Vilken underbar bukett! Håller med, man blir sugen på att ta in våren nu! Så skönt att det är ljust längre nu! Jag bor i och för sig söder om Emma t o m så nästan så långt söderut man kan komma. Bodde nio år i Sthlm o då saknade jag alltid de tidiga vårarna vi har här! Kram Lisa S

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg