L Y C K A

.
.

.
IMG_7993-2
.
.

.

H a p p y.
H

.

.

Todeloooo!

.


.

Yes – det är sant!!! Ett fantastiskt mirakel och kanske inte så planerat men så väldigt väldigt välkommet barn. En liten baby, ett litet älskat lillasyskon, nej jag kan fortfarande inte riktigt förstå. Det har varit en sån otroligt omtumlande höst, ni anar inte, och så många känslor och det har faktiskt varit svårt att blogga om allt annat och kuddar och doftljus när nästan det enda jag tänkt på är det lilla lilla liv som växer i min mage:)

.

.

Lovar så klart att jag ska berätta mer snart mina vänner men nu ska jag bara pusta ut över att det är ”offentligt ”och att alla de där första kritiska veckorna passerat och att tester varit ok och att n i äntligen vet ni med. Vi är så så så lyckliga och jag tror och hoppas så klart att ni kan glädjas med oss<3

.

,

KRAM

.

.

.

.

151 kommentarer till “L Y C K A

  1. Grattis till er alla!! Åh en sån underbar överraskning, stor kram till hela familjen!!! /Lotta

  2. Shit vad roligt!!! Grattis! Grattis! Är så avundsjukt! ( positiv ;)) skulle vilja ha ett barn till också men min ekonomi är kass nu 🙁

  3. Åh wow!! Vilken fantastisk nyhet! Stort stort grattis och lycka till!!
    Jag blir faktiskt alldeles sprudlande nästan tårögt glad för er!

    Många Kramar

  4. Men vilken grej Petra!!! Det trodde jag aldrig, men gud så kul och stort grattis till er alla, vilket härligt äventyr som väntar.

    Njuuuuut!

  5. Grattis!! Har nog förstått det sista veckorna på vad och hur du skrivit vissa saker, lite andra bilder och inget vin innan flygresan som du ”brukar” skriva. Tänkte att skriver du snart inte att du är gravid då vet jag inte vad det kan vara 🙂 Jättekul, så roligt, mysigt o spännande!

  6. Åååååå så underbart stort grattis till er alla i la familia !!Du strålar kram från Skåne!

  7. Stort Stort grattis till dig och din familj! Så fräsch och lycklig du ser ut!

  8. Helt fantastiskt roligt och omtumlande gissar jag – ska bli roligt att följa dig! Vilken härlig barnaskara det blir! Själv var jag 17 år – länge sen nu – när jag fick en lillebror och det var hur roligt som helst. Kram

  9. Åh stort grattis vilken v är du i?
    Jag själv går också och är lycklig för vi ska få barn, jag är i vecka 13 så det är tidigt, men hoppas att allt går bra hela vägen.
    Ha en fin dag
    Kram Linda

      1. Här är en till i v 13 med våran lilla trea!!! =) En stooort grattis till dig Petra o hela din fina familj! Kram

      2. STORT GRATTIS alltså <3 så himla spännande. Grattis till dig Petra & er andra här, själv blir jag visst f.a.r.m.o.r (lite hemligt än, men jag klarade inte låta bli att viska det så här mitt i kommentarsfältet) ungefär när ni blir mammor 😀

        Stora kramar //Sessan

  10. Ett jätte stort grattis till hela familjen!! Så vacker och lycklig du ser ut. All lycka till er.

  11. Stort grattis till er!! Så glad jag blir för eran skull. Ska bli så roligt att följa resan på bloggen 😀 kram!!

  12. G R A T T I S ! Gud så roligt! Så glad för er skull:)! Jag har anat att det nog kunna falla sig så. Det ska bli spännande att följa och jag tror att alla vi här inne gläds åt en liten ”mini-P” eller en ”mini-H” att få se och njuta av framöver. Återigen ett jättegrattis! Stor kram

  13. Underbart, vad roligt! Stort grattis, hoppas att du mår bra. Ska bli så roligt att få följa <3

  14. Underbart, vad roligt! Stort grattis, hoppas att du mår bra. Ska bli jättekul att följa ert liv med nya bebisen <3

  15. Men åhhh så roligt! Stort varmt GRATTIS till Er. Tycker som så många andra att det ska bli jättespännande att följa er framöver.

  16. Stort grattis! Vi har också en liten oplanerad ”sladdis” som vände upp och ner på livet men som är den finaste gåvan vi kunde få, han tillför familjen så otroligt mycket glädje och kärlek. Dessutom är det bra med flera storasyskon som vill hjälpa till att ta hand om den lille 🙂

  17. Oh wow! Vilken nyhet!! Vad kul – ja helt underbart för hela familjen!!! Njut av tiden och strunt i alla måsten. Vilken känsla. Själv har jag tre tjejer och sedan en tid tillbaks en hund 😉 Kan bara föreställa mig hur freakat glada alla här skulle vara över ett syskon. Ta hand om er. Kommer säkert förbli trogen läsare även i en ny babyfas!

  18. Oj, grattis!! Väldigt oväntat då du alltid svarat nej på frågan om fler barn! Och väldigt få förunnade i din ålder att kunna bli gravida, fantastiskt!

  19. Grattis!! Vad kul!!!
    Jag skall också ha en sladdis fast 5-6 v innan dig! Så kul! Mina stora barn kommer bli 12 och 10 år det året:) men Gud vad orolig man är denna gång, tydligen jätte vanligt att känna så när man har friska skatter innan, ”kan man ha tur en gång till”. Kan tänka mig att du känner igen dig i det. Jag oroar mig för allt! Jobbigt. Skall bli kul att läsa lite bebis inspo hos dig!!
    Ta hand om dig och kram!!

  20. Vad roligt! stort grattis =) men jag är inte förvånad och har sett och anat att du är gravid =) kul,att få följa med på denna resa =)
    Ha det så skönt i värmen.
    Kramar

  21. Alltså, vilken nyhet. Vad underbart! Var 41 år när jag fick vårt tredje barn och bland det bästa som hänt! Stort grattis och lycka till.
    Kram från Skåne

  22. Grattis!! Hoppas att du mår bra och att familjen tar väl hand om dig. Du hintade ju om vad som var på gång när du skrev om hur trött du var… 🙂

  23. Grattis vad kul att få följa med på resan. Måste vara en chock att plötsligt bli gravid innan alla känslor faller på plats? Vi är lika gamla du och jag och jag vill inte ha fler barn nu när mina 3 växt upp och blivit stora…men för några år sedan ville jag! Kunde tyvärr pga min sjukdom inte riskera att bli gravid då och det kändes jobbigt och ledsamt men jag njuter av de 3 jag har och som sagt glädjs med dig fina och din familj! Kram

  24. Gratulerer så mye Petra (og resten av familien din) 🙂 Lykke til videre i svangerskapet. Håper du har fine dager på ferie. Hilsen Siri

  25. You are really brave to be having baby at 44!! I’m two years younger and just become grandmother 😉 Congrats!

  26. Stort grattis till er. Otroligt spännande. Hoppad du berättar massor på bloggen… jätte kul att följa. Graviditet, förlossning, barngrejer, barnkläder, barnrum är så kul. Du som har så bra smak också. Ska ni bygga tillbaka Beas gamla rum då, och ta bort det nya allrummet på ovan våningen igen? Jätte spännande. Grattis igen!!

  27. Ett jätte stort GRATTIS till dig och hela din fina familj. 🙂
    Så roligt och spännande att få följa och se vem som tittar ut tillslut.
    Blir det en liten vårbebis tro?

    Kram och Lycka till!

    Eva

  28. Stort, varmt grattis till Dej och Din familj!
    Vilken gåva, livet är ju bara förunderligt ibland!
    Sköt om Dej och njut varenda minut!

  29. GRATTIS till ert mirakel! Helt underbart. Ska bli spännande att följa i bloggen som för övrigt är en sån stor inspirationskälla. Lycka till er fina familj/Maria

  30. Gratulerer så mye. Utrolig koselig for dere alle! Jeg har fulgt deg i noen år, og leser alltid din blogg med den største fornøyelse. Ikke for vane å kommentere, men wow! Dette må jeg si et høyt hurra til, så gøy!
    Du er dyktig og virker som en flott person. Klapp på skulderen til deg:)

  31. Underbart!! Sååå ljuvligt med en bäbis, som grädde på moussen. Dina tre hjärtan kommer att bli de bästa storasyskonen!! Ta hand om dig!!! Kram till dig!

  32. Stort stort grattis! Det är ju helt underbart med en liten bebis! Vad kul för er 🙂 Kram och lycka till!

  33. Vilken glädjande nyhet! Stort G R A T T I S till hela familjen och lycka till. Det ska bli så roligt och spännande att följa er och se vem denna nya lilla/lille är! Kram till er alla!

  34. Gratulere så utrolig mye! For en nydelig familie dere er, og nydeligere skal den bli. Gleder meg stort på deres vegne, og ser virkelig fram til å følge bloggen din videre. Hurra fra Norge!!

  35. Men åh så roligt!
    Hoppas att du mår bra..
    Sådan lycka du utstrålar.
    Varmt och stort Grattis till er.

    Bästa hälsningar
    Yvonne

  36. Fina nyheter! Njut av graviditeten! Vad spännande även för oss som följer bloggen! Grattis från Finland!

  37. Hahha, misstänkte det..inga fillers, inget vin osv.
    Va häftigt! Å jättegrattis! 🙂 Å du strålar!!
    Kram Åsa

  38. Fantastisk! Det kommer til å bli et elsket barn <3 Gratulerer så mye til hele familien!

  39. Congratulation! I follow your blog, and admire all your beautiful posts. All the best with your pregnancy – will be a lovely addition to your family.
    Kram
    Bevann

  40. Men guuud Petra, jag hade inte kunnat bli mer överraskad – så himla KUL!! Stort, varmt grattis till er, KRAM!!

  41. Men åh så underbart roligt Petra! Och så förvånande! Det var inte länge sedan du kommenterade Läckbergs graviditet =) Och även som någon skrev så har du genom åren varit tydlig med att du var mer än nöjd med dina 3 skatter. Men så spännande att du ska få en liten 4:a =) STORT GRATTIS! Jag fick min tredje lilla skatt för 6 månader sedan, antar att du också får en vårbebis =) Jag känner mig också nöjd nu med mina 3 vid en ålder på 38, but Life will tell I guess =)

    Kram

  42. Grattis Petra till ditt mirakel! Jag har läst din blogg nu i flera år, och jag gläds verkligen över sådant som ger er lycka och välbefinnande, detta om något är ju en fantastisk livshändelse att få en liten bebis till.Du ser ut som en 20 åring, så jag tror det kommer att gå jätte bra med dig, du ser ut som hälsan själv. Jag önskar dig all lycka.

  43. Men Gud, jag tänkte tanken för några veckor sedan…kanske ska de ha fler barn, vet inte alls var den tanken kom ifrån men, Stort Grattis! Allt Gott!

  44. Åh så roligt! Grattis:) Så spännande tid du har framför dig!
    Vet inte varför, men jag har anat det en tid. Det var något du skrev som fick mig att fundera. Jättekul i alla fall! Ska bli kul att följa framöver!
    Kramar Susanne

  45. men så rolig nyhet, stort grattis fina du. Ska bli roligt att följa din resa om du väljer att dela med dig av den 🙂 Stor kram och du lyser verkligen på denna bild, så vacker

  46. Grattis! Åh sådana fantastiska nyheter! Jag är 39 och ligger just nu i startblocken för IVF-runda # 2. Older moms rock!!!

  47. Grattis! Känner igen dina tankar 🙂 väntar nr 4 nu o är 40. så sommaren var omtumlande här också! Kram!

  48. ABRAZOS Y BESOS DESDE ARGENTINA..SIGO TU BLOG DESDE QUE BEA ERA RECIEN NACIDA..FELICITACIONES!!..

  49. Stort grattis till det lilla livet som växer i din mage,vilken härlig känsla,hoppas att det blir lugnt och skön graviditet du får.Tack för en fin blogg.Kram Kram

  50. Får en total främling från internetrymden hoppa in och gratta dig också? Livets mirakel är underbart! Lycka till o njut! 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg