ÄNTLIGEN ETT NYTT SOFFORD!

.

.

.

.
IMG_9330
.
.

Yes vi har köpt ett nytt soffbord och d e t var på tiden. Har ju varit utan ett sen i somras och jag äälskar detta klassiska italienska bord från Fontana Arte och tycker det passar så bra i vardagsrummet. (Vet att mamma pratade om just detta och var sugen på ett för typ 30 år sedan) Tidlöst och åttiotal och inte särskilt ”vanligt” tror jag och det är ju lite kul:) (Soffbordet har jag hittat på Länna Möbler söder om Stockholm om någon undrar)

.

.

.

.

.

.

Heeeej nya december vecka!

.

.

.

.

.

Nu går det v e r k l i g e n undan! Ojojoj. Hinner inte riktigt med. Har ju själv såå mycket kvar när det gäller julklappsinköpen. Eller typ nästan allt:) Är ju mästare på att vara ”tomte” i sista minuten och vill varje år undvika just det (att stå svettig på ex Toys R Us dagarna före jul är inget jag rekommenderar…) Men jag tror att vi tar mycket ”via nätet” i år och ska nog föreslå en liten ”tomteafton” för H ikväll när skatterna lagt sig. Tända en brasa och smutta på glögg (alkoholfri, jag veet;) och i lugn och ro sitta uppkrupen med lapen och klicka ihop klapparna så att det blir fixat vore skönt. Yes så får det bli. Egentligen skulle vi åka till Sälen nu på torsdag och haft det mysigt under Luciahelgen med ett stort gäng vänner på Ski Lodge men pga av lite olika orsaker så fick vi avboka tyvärr i år. Ibland blir det inte riktigt som man tänkt det men nu har jag ju liite mer tid till julfix här hemma iaf (”Inget ont som inte” ni vet;)

.

.

.

.IMG_9325-7

.

.

.

Nu ska jag åka och storhandla på Ica Maxi! Vet att man kan klicka hem mat också (det är ju såå smidigt) men jag behöver fylla på skafferiet idag pronto direkt (det är såå tomt och tråkigt)

.

.

.

.

IMG_9332-6.

.

.

Vi ses snart igen girls!

.

.

.

KRAM

.

.

.

Uppdatering! Var visst svårt för vissa att se picsen igår!:S Jag såg dem igår och jag ser dem idag men gör ni det också??

 

.

.

29 kommentarer till “ÄNTLIGEN ETT NYTT SOFFORD!

 1. Här har du en till som brukar va ute i sista minuten å expressbeställa(å värsta fall slå in en bild för det inte hunnit komma! :P) julklapparna. I år är jag dock nästan klar redan..?! Vet inte hur det gick till! 🙂

 2. Kan inte se några bilder, varken hos dig eller hos Emma :/ Fyrkantig ruta med ett ? i bara, kanske bara är tillfälligt, kikar in imorgon igen, kram L

 3. Jättefint soffbord! Lite för lågt för min smak bara. Tänker också på vovven, bara han inte bränner sig på ljusen! :/

  Fotokonsten med mannen som jag frågat om tidigare, var är den ifrån? Gallerix? Vore så roligt att få veta.

  Kram/Nadja

 4. Säkert jätte fint men, kan inte heller se bilderna. Inte heller bilder från tidigare inlägg. Har nu provat, mobil, platta och nu dator så verkar inte hjälpa att byta sökmotor.
  Kram Fia

 5. Vad roligt detta hade jag under 80talet (då var det supertrendigt) och det åkte ut till förrådet efter ett antal år:-) Men för ett par år sedan behövde jag ett soffbord till uteplatsens loungdel, så där har det stått de senaste 6 åren . Jo det åker in på vintern, men det är super i hållbarhet. Såg att Länna reade dem nu, så bra att passa på om man vill ha det.. Så roligt att få läsa din blogg

 6. Vet inte varför men jag får inte heller upp bilderna, varken på mobilen eller någon av mina datorer.

 7. Fint men för lågt för min personliga smak och tänkte på er bebis sen.. Glasbord och lågt, som upplagt för klättra och kladda;)

 8. Det där bordet var riktigt riktigt snyggt! Är också ordentligt sugen på göra pm hemma, blanda in lite nya material och träslag. Nu är det bara vitt, vitt och kanske någon färgklick här och där.

 9. Så otroligt vackert 😍! Ser en högtalare är det möjligen sonos ? Och i sådant fall är ni nöjda, har ni fler för att få bra ljud? Måste ha tag i högtalare, men svårt att hitta snygga! Skulle bli så glad om du kunde berätta! Sov gott och tack för en fin blogg /sabina

 10. Älskar fortfarande din blogg! MEN det är TOKirriterande med all reklam som poppar upp rakt upp i inläggen, och när man försöker släcka ner den så slocknar den för att dyka upp nästa sekund igen! Jag förstår ju att det måste finnas reklam, men måste den vara så jäkla irriterande!? 🙂
  Men som sagt, din blogg är lika bra som vanligt för övrigt!

 11. Hej, Ni har verkligen ett fint hem. Tänkte höra var ni köpt er matta? Är på jackat efter en matta och det är verkligen inte det lättaste. 🙂

  1. I ”mittensalongen” mellan matsalen och ja andra delen av vardagsrummet:)

 12. Pingback: Trendenser -

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg