IBLAND BEHÖVS DET INTE S Å MYCKET

.

.

.

IMG_2679-9

.
.

I mitt vardagsrum denna torsdag – lite kvistar på den platsbyggda bokhyllan bakom soffan (Den där bokhylleväggen är btw bland det bästa vi gjort här hemma tror jag. Looove på den)

,

,

.

IMG_2693-2

 .

.

IMG_2681

.
.

Nope ibland behövs det inte storslagna blommor och tulpaner osv för att få lite härlig vårkänsla. Lite grönt på en kvist gör mycket (och vad heter de där favvokvistarna nu igen? Något på H var det tror jag, hmm…) och de där små vaserna, eller ljuslyktorna, från Skruf är ett par favvisar de med.

.

..

IMG_2700-3

.

.
.

Den låånga soffan vi har (den är verkligen det, vi får säkert plats 6 pers i rad där) är från Tine K om någon undrar och mattan är av märket NTK och köpt hos Zandvoort i Sickla och kuddarna är från Garbo Interiors.

.

.

.

Todeloooo snyggingar!

.

.

.

.

Sorry för ingen uppdatering igår vänner men jag var på sjukhuset (ja igen) och nej det var inget trevligt besök (tänker inte gå in mer på det  här och nu, orkar helt enkelt inte..) Men det är ingen fara med bebis så det behöver ni inte oroa er för mina söta läsare. Vet att ni är många som gärna engagerar och bryr er här på Hofp och det känns verkligen så fint. Bästa bloggisar<3

.

.

Men annars är det fint här i Småstaden och trots att det kom maaassor med snö inatt så är jag helt inställd på vår nu och det gör iaf mig på så himla skönt humör. Det är ju faktiskt bara två veckor till mars och hur härligt är inte det:) (och därmed snart maj och bebbe!) Är så otroligt sugen på att börja fixa med allt vi ska  göra här hemma och drömmer om bebisrum och nya vinden men eftersom vi ju först måste ha hit hantverkare så dröjer det ännu några veckor innan allt startar… Har nog fått den där berömda nestingkänslan ni vet och vill bara köpa sockersöt spjälsäng och fint litet skötbord och pastelliga sängkläder och filtar och tvätta pyttebodysar och trava i perfekta högar… För det är ju så himla mysigt, de där förberedelserna (och absolut nödvändiga enligt mig:) Och vagn ska vi nog boka en nu i dagarna för jag tror att vi har bestämt oss när det gäller den biten iaf..

.

.

Nu ska jag ta en prommis bort till Coop här och hämta ett stort paket från HM med nya mammakläder! Har ju tänkt hela preggotiden att jag i största mån skulle försöka att undvika att shoppa sådant (då det bara är kläder man använder under så himla kort tid. När bebeis är född vill man ju inte se dessa mer) Att istället använda kläder jag redan har som är i stretchigt material och ha H:s skjortor osv ni vet. Men nä, det var bara att inse fakta – mammakläder behövs för magen får ju verkligen inte plats i någonting. Iaf inte om det ska vara bekvämt:) Så nu har jag snart en uppsättning till pregoostyles men d e t får absolut blir det sista!

.

.

.

Ha nu en fin kväll finingar så kör vi freeedag imorgon!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

21 kommentarer till “IBLAND BEHÖVS DET INTE S Å MYCKET

  1. Kan du inte lägga ut lite outfits med mammakläder? Är också gravid och väntar mitt första barn i maj och tycker det är såååå svårt och klä sig nu när magen börjar ta allt mer plats. Har även svårt att hitta fina mammakläder så lite tips skulle verkligen uppskattas! Tack för en fin blogg 🙂 kram

  2. Himla vårligt och fint! Hoppas att du slipper sjukhusbesök som inte är av det trevligare slaget framöver, själv har jag utvecklat en fobi minst sagt efter senaste graviditeten som tyvärr avslutades i v22..

    Så håller all tummar och tår för att ni får en lugn och skön graviditet utan komplikationer!
    Kramar

  3. Det här med bokhylla bakom soffan är sjukt smart! Har sett det lite här och där och det är verkligen fint! Jag vill ju ha bokhylla men vet inte var jag ska ha det. Väldigt fint har du!

  4. Hortensia? Tror kvistarna heter det. Det är föv en buske typ som går att ha i trädgården 😍 Kan bli ert träd, men är fantastiska även dom snittblomma, i kruka eller litenbuske också 😊

    Super fint! Inspirerade mig! Blir en liten tripp ut och köpa lite nya vaser och dyl i helgen ❤️

  5. Håller helt med dig. Kvistar kan vara det vackraste som finns att sätta i vaser på olika höjder. Dessutom inte särskilt kostsamt och på sommarhalvåret kan man även plocka vackra blad att sätta i vaser. Älskar ormbunkar!

  6. Hoppas du slipper mer läkarbesök, nu som inte är av positivt slag (som BM besök och en sista läkarkoll innan födseln). Själv bodde jag ju 6 veckor på patienthotell med mitt andra barn, och det var ingen dans på rosor kan jag säga. Men allt gick bra och nu fyller han 15 år i år!:)

    Fint som alltid hos dig! Vill också bygga bokhyllor. Vi har en liten avlång hall på övervåningen, som inte används (trots att ett praktiskt skrivbord av en spegeldörr och glasskiva, står där och borde användas). Här tänker jag mig istället inbyggda bokhyllor från golv till tak, samt en låg (som er) under fönstret. En skön fotölj med fotpall, avlastningsbord och en fin golvlampa. Mer än så behövs ju inte för att få ett litet minibibliotek hemma, tänker jag!

    Susanne

  7. Du inspirerar verkligen! Fint som vanligt hos dig, gillar dock inte ”pistoltavlan” Känns lite destruktivt med vapen och inte så feng shui;) Smaken är som baken.
    Kram

  8. Viburnum! Absolut en stor favorit. Hade den bland annat i våra bröllopsblomster och min brudbukett. Köper den gärna, så enkel, så vacker, så härligt spritande grön! Ur tjusigt 🙂

  9. Alltid lika fint hos dig! Jag gillar ”pistoltavlan” och skulle gärna vilja veta var den kommer ifrån.

  10. Jobbigt! Var själv inne för sammandragningar som i lördags kom var 3 minut i ett dyng och gjorde ont. Är i v 26 och det är ju bara så oroande när det är så pass känsligt ännu. Skickar en omtanke till dig och hoppas det är bättre.

  11. Åh, vill köpa så mycket fint till hemmet, du inspirererar så, men vi har en liten kille som är minst sagt nyfiken o klåfingrig (läs oaktsam! 🙂 så för tillfället är det undanplockat det mesta vi är rädda om så det ekar tomt med prylar här. Jag undrar hur det gick med projektet ’göra i ordning er källare’? Visst var ni, el H, i full gång med ngt projekt där nere? Skönt ändå att få i ordning uppe till bebisen kommer, för sen sitter man där man sitter……….typ.. 🙂 Ta hand om dig. Hälsan måste gå före bloggen!

  12. Tavlan var häftig men vad är pistolen riktad mot? Är det mot ingången och den som äntrar rummet?
    Klart bättre känsla om pistolmynningen riktas mot en vägg.

  13. Ser ut som en hortensia!
    Superfint i trädgården också. Har en stor buske här hemma och är så glad varje år när blommorna slår ut. Det bästa är att de torkar och är fina under vintern också!

  14. Älskar din blogg och har följt den sedan Beatrice föddes samtidigt som min son. Följer den nästan dagligen sedan dess och kommer fortsätta med det :). Bor utanför Paris och kände personligen en flicka som dödades i attentaten den 13 november, jag ser den sorg hennes föräldrar och nära lever med varje dag och därför måste jag bara få säga att jag absolut inte kan förstå hur man kan ha en tavla med ett riktat vapen på en tavla hemma, speciellt inte när man har små barn och väntar en till liten älskling. Vad vill man förmedla med det? Att vapen är ok och något banalt och i det här fallet t o m ”coolt”? Våra barn upplevde resultatet av vapen på tillräckligt nära håll (läs 2 mil) och att hänga upp en bild med detta dödsbringande föremål hemma gör iallafall mig väldigt ledsen och upprörd.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg