VÅRSTILEN & KODEN

.

Jag idag! Full av sprudlande härliga vårkänslor! Man blir ju lite extra pepp när man får ha på sig lite nytt som letat sig in i vårgarderoben (och i vår är det b l å t t som gäller som färg no 1 för mig)

.

.

.

Fuskpäls i lite tunnare variant i ylle, knytblus och så säsongens it-jeansbralla med höög midja (Perrfekt för att stoppa ner och hålla in den där lilla bebismagen som fortfarande finns där)

.

.

.

Och solisar på näsan i vårsolen måste man ju ha och jag fann så himla schyssta från Twist & Tango till hyfsat pris också. Så där lagom stora (kan personligen inte ha för små) och lite “kattiga” med guldskalmar.

.

.

.

Och sneakers igen – hurraa! Som jag saknat dessa optimala sköna vardagsskor och det finns väl inget som är s å vårigt som ett par riktigt skrikvita nya sneakers (sen blir de ju lätt lite mindre vita:) Dessa snyggingar  är från By Malene Birger.

 

.

.

Så så här trippar jag alltså omkring här i vår härliga fina Småstad denna fredag!

.

.

Och se nu hit alla ni som också är sugna på lite vårnytt i garderoben – här kommer världens tips! I samarbete med Country Dreams kan jag erbjuda er mina läsare hela 20% rabatt på t o t i (på ordinarie pris). Gäller alltså allt och det som är sprillans nytt och mindre nytt och det finns massor att fynda. Gäller bara i helgen tom måndag och rabattkoden ni ska använda i kassan är HOUSE20.

.

.

Mina jeans med extra hög midja från Twist & Tango hittar ni här

Min knytblus från Baum und Pferdgarten hittar ni här

Min ljusblå fuskpäls från Twist & Tango hittar ni här

Mina sneakers från By Malene Birger hittar ni här

Mina Paris-solisar från Twist & Tango hittar ni här.

.

.

Happy shopping  girls och ha nu en riktigt härlig fredagskväll!

.

.

KRAM

.

.

Rekommenderade inlägg

38 thoughts on “VÅRSTILEN & KODEN

 1. Heia!De buksene ser sååå behagelige ut! Ser Emma har like😉Kan jg spørre hvilken str du har? Vanskelig å vurdere, når man må handle på nett… Takknemlig for svar! Ha ei finfin helg😊

  1. Ja de är jättesköna! Jag har vanligtvis 28 i jeans men det är mycket stretch i dessa så jag rekommenderar en strl mindre än den man brukar ha:)

   Ha en mysig söndagskväll!

   1. Jo såklart, det stämmer det du skriver. Tyckte det bara var roligt att du skrev fuskpäls av ylle (pälsen är mycket riktigt av 100%ull) .Men sen när är ull ett fuskmaterial som liknar päls? “Ylle”/Ull kommer ju från (tex) fårets ull/päls och är inte syntet/fusk. 😀 tihi….

    https://sv.wikipedia.org/wiki/Ull

   1. Alla behövs och du är nog glad om nån tar hand om dig då du blir riktigt sjuk. Folk inom vården är rejält underbetalda.

  1. Nä, allt funkar inte för alla pga olika ekonomiska möjligheter. Men jag tänker lite såhär när jag läser bloggar ( och för den delen tidningar) att jag på något sätt VET vad jag kan förvänta mig. I tidningen Lantliv inspireras jag till det lantliga livet. Om inte det är något för mig så skiter jag i att köpa tidningen.
   När jag går in på HOFP så vet jag att det finns sjukt fina och inspirerande bilder på dyra kläder och möbler. Jag VET vad jag kan förvänta mig här.
   ( Har inte råd att särskilt ofta köpa jag heller) men inspireras ändå av mycket annat här så därför kommer jag tilllbaka.
   Vill gärna bidra till pepp och positivitet i bloggvärlden så har jag inget snällt att säga loggar jag ut och beger mig vidare.
   Detsamma borde gälla alla kvinnor som läser och får gratis inspo via otaliga bra bloggar.
   Tack för en fin blogg Petra!

 2. Hög midja är ju the best! Vad skönt med lite vårkänsla äntligen!
  Slog till på en svart fuskpäls i år från Twist & Tango, håller mer i längden..
  Kram

 3. Hihi blir allt lite full i skratt när jag tänker på hur kul det måste ha sett ut när du leker modell, jisses jag tycker det ser jättetöntigt ut om jag tar en selfie, och då är jag ändå snart 50 år…. Vem är det som tar dessa foton när du poserar?

  1. Det finns väl många sätt? Be en vän, eller familjemedlem hjälpa till att dokumentera. Annars tripod med kamera och självutlösare. Vill man ha rörligt material så finns det ju fina kameror för detta, som fångar det mesta… Har själv satt upp ett par.
   Tycker Petra ser fantastiskt vårfin ut! Kramkram 🙂

  2. Alltid kul att roa! Och nej jag är ingen modell men en bloggerska och vi gör sånt här “som en del av jobbet”:) Och nej du ska inte dissa dig själv så hårt tycker jag eller vara orolig för vad andra ev ska tycka om det. Man kan absolut ta selfies i vilken ålder som helst – det finns ingen åldersgräns så gör det om du vill! När det gäller vem som tar foton så är det liteolika (som Johanna svarade så bra på)

 4. Men herregud… man får en rabattkod och ändå ska folk klaga att kläderna är dyra?! Det är ju fritt fram att handla sina kläder var man vill! Förstår inte hur ni, vissa kvinnor, blir så provocerade av andra kvinnor. Vad hände med att vi ska stå upp för varandra? Ni måste ha tråkiga liv som njuter av att leta fel hos andra. Shame on you! Tack Petra för en inspirerande blogg <3

  1. Kan inte annat än instämma till 110% !!! Det är upp till var och en var man väljer att handla sina kläder!

 5. Petra, det kanske egentligen är smartare att ta på en offerkofta (istället för en vårigt fräsch fuskpäls) och allmänt i n t e se så snygg och läcker ut, så kanske du slipper avund s j u k a kvinnor 😉 Nä, all respekt för ditt arbete. En proffsig blogg med fantastisk styling och fina bilder.

 6. Så vårligt och snyggt! Blått är verkligen en fin färg.
  Ha det bra Petra, du är kanonfin, bra att du ryter till ibland!!
  Kram Anita

Comments are closed.