MIDDAGSDRESSAD

ANNONS


 

 

.

Fuskpäls är ju bara det härligaste! Undra hur många jag haft egentligen? Ganska så många iaf och i år har jag fastnat för denna lyxiga underbara blanka leopardvariant (och någon fuskleo har jag aldrigt ägt) Lappen på armen ska man kanske sprätta bort (eller kanske låta sitta kvar om man tänker efter – så att ingen tror den äkta) Kommer från Blonde No 8

.

.

.

Hellooo lördag!

.

.

.

S e g familjs har vi hemma idag och vi har precis gjort oss iordning hela ligan för att göra en liten utflykt! Vi ska åka till ett supermysig gammalt café en bit ut på landet (Norberg) som vi besökt många ggr (de har jäättegoda bakverk) och som tyvärr brann ner till grunden för något år sedan och som de sen, tydligen i minsta detalj, byggt upp som en kopia igen. Ska bli lite kul att se!

Men först så kikar jag in med lite pics hur jag såg ut när älsklingen fyllde år förra veckan och vi var på Ångan (The Steam Hotel) Bilderna nedan är från skybaren och ja ni ser ju hur fint det är där också! Och gillar ni min outfit så kan jag, precis som igår, tipsa om att både klänning och fuskpäls just nu finns med 20% rabatt och denna gång på Country Dreams med koden HOUSE20 tom måndag. Gäller förresten på ord priser på hela sortimentet hos Country Dreams så missa inte!!!

.

.

.


 

 

 

 

 

 

.

Så här såg jag alltså ut – i en fin och ganska enkel klänning från Twist & Tango (som just nu denna helg alltså är nedsatt med hela 20%. Ja jag är helt tokig i T & T, alltid så smickrande styles till bra priser) Mycket mörkt blått nu men blått är flott vet ni väl:) Väska jättegammal från By MB och pumps också By MB. Halsband urgammalt HM och armband från Bud to Rose

.

.

Nej nu måste jag visst kila här – ha en fin lördag girls!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

11 thoughts on “MIDDAGSDRESSAD

 1. Hej, vad fin du är. Älskar också marinblått känns alltid rätt oavsett . Vore kul att veta vilka sminkprodukter du använder just nu. Vore även kul att läsa vilka hudprodukter du använder i samband med du gjort dina olika hudbehandlingar. Är lite sugen på att göra en kemisk peeling. Kram och trevlig lördag !

 2. Snygg outfit, även i förra inlägget. Verkar vara ett bra hotell, man får kanske göra ett besök dit. Trevlig kväll

 3. Vilken underbar klänning! Jag letar som bäst outfit till min blivande gudsons dop, och den här blev precis en stark kandidat. Hur skulle du säga att den är i storlek?
  Önskar dig en trevlig helg!

  1. Ganska normal skulle jag säga – jag har strl 36 på min.
   Ha nu en fortsatt fin helg (och ett mysigt dop!)

 4. Hej, älskar din blogg, så stilsäker!
  Oh my, vilka snygga kläder och som du bär upp dom🙂
  Kan inte fatta att du har fått 4 barn med den kroppen, hur har du bärt dej åt?👌

 5. Så snygg outfit i vanlig ordning! Fin är du! Måste passa på att fråga i vilket program du redigerar dina bilder? Alltid så superfina i färgnyans, harmoni mm! Ha en bra ny vecka och lycka till med Mojje på egen hand, håller en tumme att det ska gå bra! <3

Comments are closed.