DET & PIGGARE & KOD

ANNONS

.

.

.

Tadaaa – en piggare moi!

.

.

.

Hello söndagskväll!

.

.

Ja igår kände jag mig faktiskt piggare! Febern var nere nästan på normalt och eftersom jag var SÅ trött på att ligga hemma så blev det både en sväng på bio med de stora skatterna och en sväng på Hattis (favoritkrogen) med fina vännerna. Underbart att komma ut och roa sig lite och ja jag känner mig fortfarande pigg. Har gjort en tur ut till Erikslund (Småstadens stora köpcentrum) idag med H och bla shoppat Mojekläder på PoP och för det krävs ju verkligen att man har o r k (är så imponerad av er som klarar av att gå runt en hel dag på gallerior/i stora butiker, jag får väldigt nog efter en timme ungefär:)

.

.

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Bildkavalkad utanför Filmstaden! Rutiga kappan, Garbo Coat, är ny och helt underbar tycker jag, ja jag gillar verkligen grönt. Så där militär-mossgrönt (ungefär som min ögonfärg) Den kommer från Morris och det märket ska ni inte missa. Klassisk stil men med modern twist (Rutigt i alla dess former är ett måste i höst). Till kappan hade jag mysiga sköna kläder från Hunky Dory (sweatertröja här och byxor med tunn revär här) och stövletterna i mocka med perfekt “lagomklack” att ha till vardags kommer från Vagabond. .

 

OBS! Uppdatering! Hela min höstliga outfit finns just nu med 20% rabatt hos Country Dreams! Passa på nu vänner för det är faktiskt 20% på allt i butiken (på ord. priser) tom torsdag. Koden HOUSE20 skriver du i kassan och så dras 20% av på beloppet. Hur bra som helst!

.

.

.

..

.

Kolla in den här godingen. Mossgrön påsväska i perfekt nyans till kappan, mmm. Har letat efter en sån väska  till bra pris ett tag och denna från Morris blev det kärlek till direkt (den känns väldigt mycket kvalité)

.

.

 

.

.

Ni kanske undrar vad vi såg för film? IT så klart! Skräckfilmen a l l a ska se just nu ni vet:). Den var väldigt bra och kändes så där som läskiga filmer gjorde när man var ung. Lagom och inte FÖR otäck för vem tar en clown på allvar liksom. Men skatterna blev vettskrämda ett par gånger haha och jag bad viskande om ursäkt “Förlåååt att mamma tar med er på sånt här. Vilken idiotisk idé. Ni vet, detta är ju inte bra att se. Det är  i n t e på riktigt, det finns hårborstar och sminköser och kameror överallt. Och det är ju bara goa Bill Skarsgård som suttit i sminket i timmar!” Till svar kom det bara “Sssch nu, du ströör”

.

.

Sumsummarum – IT får hela PPPP+

.

.

Nu blir det pizza här – mums!

.

.

KRAM & HA EN GO KVÄLL

.

.

.

Rekommenderade inlägg

6 thoughts on “DET & PIGGARE & KOD

Comments are closed.