FINMATTAN FRÅN SLEEPO

ANNONS

 

.

Inne hos Bea ligger det ju numera en helt fantastiskt härlig matta. Tjock och blank (ni vet så att det blir “spår när man går”) och i en fin grå nyans. Sen så har den fransar som en liten extra detalj och som gör den ja lite egen och tuff blandat med den där eleganta känslan..

.
.
.

 

Mattan är av märket Linie Design och heter Almeria och finns i flera olika färger och storlekar. Finns hos Sleepo här.

 
 
 

.

..

Just det – wihooo- det är den stora readagen idag BLACK FRIDAY! Och då kan man fynda med 20 % rabatt på hela sortimentet med rabattkod BLACK20 hos Sleepo. Gäller fredag-söndag så passa på (Sleepo har även sängar, sängkläder, möbler, lampor mm)

.

.

Och nu ska jag tassa upp till just det rummet ni ser ovan och se vad skatten och hennes lilla sleepovergäst har för sig. Sist jag kikade till dem satt de uppkrupna i sängen och spelade spel och lyssnade på julvig musik. Såå gulliga:)

.

.

KRAM & HAPPY FREDAG!

.
.
 
 
 

Rekommenderade inlägg

17 thoughts on “FINMATTAN FRÅN SLEEPO

 1. Kjøpe kjøpe kjøpe kjøpe kjøpe. (Hvis du ikke forstår norsk; buy buy buy buy buy) – det er alt du skriver om for tiden. Kjedelig. (Boring).

 2. Snygg matta! Undrar var den lilla hurtsen är ifrån som står under skrivbordet! Letar efter nått liknande.

 3. Vacker matta och alla får så klart göra som dom vill, men över 5.000:- för en matta i ett barnrum känns helt galet!

 4. Slutar följa dig från och med idag. Trött på alla annonser, duhar blivit en kassako till dig själv, trist.

 5. I den skulle min dotters slime sitta som en smäck 🙂 Nja 10 000 kr för en matta till min 8 åring får vänta. Ännu är det målarfärger, lera och slime som gäller!

 6. Jag har svårt att hålla mig härifrån, du är så inspirerande och oxå en väldigt kärleksfull mamma. MEN det är så att världen inte klarar av vår konsumtion -någon betalar alltid priset för reavarorna, och oftast är det miljön och människorna i Asien. Önskar att du/ni verkligen ville lyfta de spörsmålen mer, om inte annat så för era barns skull. Varför inte inspirera till mindre konsumtion och känna att du har bidragit? Men det lär betyda färre sponsorer… Kanske du kan börja med veckans miljöinlägg eller liknande?

  1. Jag förstår din tanke och ja alla måste vi absolut tänka på miljön. Jag gör det jag kan i det som är möjligt (åker nästan aldrig bil, tåg, flyg eller buss osv) Nu driver jag ju en stor blogg som i mycket handlar om konsumtion och ny inspiration – ungefär som ett mode eller inredningsmagasin om du förstår. Det är ett jobb och därför skriver jag dessa reklaminlägg men jag ska absolut fundera på om jag kan uppmana er till något miljövänligt.

 7. Förstår faktiskt inte klagomålen. Att bloggare inte ska ha annonser (vilket ger dem deras lön) är som att be andra att gå in till sin arbetsgivare och be att få avstå sin lön. Är man inte intresserad av ett inlägg, hoppa över det! Vill man inte utnyttja ett erbjudande, köp inte! Tycker du gör ett enastående jobb Petra!

 8. Bara att inse att den här influenser epoken snart är historia och denna bloggen har tappat det sen länge. 100% reklam och för plastikoperationer och cellulitkrämer och mara massa skit. Håller med alla här! Goodbye!

 9. Det är ju en del av Petras jobb och jag tycker som alltid hon gör det fantastiskt bra!
  Ha en fin lördagskväll alla.

Comments are closed.