BESATT AV BUSNEL

ANNONS

.

Åh för franska tulpaner och gärna tillsammans med lövkojor, jag menar hur fint och vårigt är inte det? Och apropå vårigt så börjar man ju nu kika på allt s n y g g t som kommer med vårmodet…

.
.

.

Jag gillar ju det klassiska, har samlat på mig en bra sk basgarderob, och så twistar jag gärna till med något från säsongens mode. Vet vad jag gillar och det känns som jag har bra koll på vad jag p a s s a r i. För det är viktigt kära bloggisar, att kläderna passar och är sköna! Jag är 169 (och en halv, det är viktigt med millimetrarna och man avrundar ju uppåt så egentligen 170 då;) och en typisk small. Ibland har jag dock strl 38 som på den ursöta toppen ovan från Busnel.

.
.
  

Älskar Busnel! Farmor var en hängiven Busneltant och nu är jag en haha. Kvalité som håller i år och de uppdaterar kollektionerna varje säsong med nya snitt och modeller (Ni vet att Busnel är svenskt va?) Här ovan ser ni nyheten Bayeux Sweater, den snyggaste stickade sweatern någonsin. Med liten volang vid ärmslut, fint print och i bomull. Kommer bo i min i vår (rosa och pastelligt är ju vårens stora färger) Busnel kan vara lite små i storlekarna (korta i ärmarna) så därför hoppar jag gärna upp en strl.  Svarta coola capen med guldknapp, Lorient Cape, som jag har över har jag dock i S. Ingen ärm på den och vidden räcker bra.

.
.


.

Svarta snygga brallor i kvalité är ett måste i garderoben! Lite kostymiga och jag kan verkligen rekommendera dessa tidlösa jag har på mig är Nelly från Dagmar. Skräddade och lite korta i modellen och så ska det vara. Så man ser vrister och skor. Och äntligen har jag skaffat mig ett par loafers, mmm så snyggt! Från Twist & Tango.

.
 
 

.


.

(Och nope jag har inte färgat håret strawberryfärgat om någon undrar – jag har bara lånat av Beas sprayhårfärg. Måste nog skaffa en egen flaska:)

 
.
 
 

..

Och se hit nu alla ni shoppingsugna! Allt jag visar ovan och ja ALLT hos Country Dreams är nämligen just nu nedsatt med hela 20% om ni använder koden HOUSE20 – missa inte detta!:)

.

Ha nu en alldeles underbar lördagskväll vänner!

(Här hemma är det ju fortsatt influensatime men jag ska inte älta om detta;)

..

.

KRAM

.
.
 

Rekommenderade inlägg

21 thoughts on “BESATT AV BUSNEL

 1. Snygg outfit men har så svårt för loggor och framförallt som på tröjan med ett helt print. Känns typiskt ”nyrikt” och vräkigt. Busnel har ju annars en relativt diskret logga. Hur tänker du kring sånt? Tänker att du ofta brukar ha collegetröjor med stora tryck såsom GANT, by malene birger väskor med print etc men det kanske inte har någon baktanke? Kram och fortsatt trevlig helg!

  1. Haha nej ingen baktanke alls:) Är inte så ängslig alls över vare sig loggor eller ickeloggor och hur det eventuellt uppfattas. Bryr mig inte alls faktiskt och köper sånt jag tycker är snyggt helt enkelt. Om någon kanske tycker man ser ”nyrik ut” eller inte (tråkigt att vara så osäker och lägga energi och tänka på sånt) för att man tex har väska med LV-print eller Busnelkrumelursweater spelar absolut ingen som helst roll för mig:)

   1. Haha vilket underbart svar! Nej varför ska man lägga ner energi på att ängslas över något så fånigt som att eventuellt möjligtvis av någon uppfattas som ”nyrik”.

 2. ❤️min farmor var också en Busnel tant 😉love it… tidlöst 👌🏻och DU så fräsch som alltid 🙌🏻

 3. Haha, så härligt att läsa! Hög igenkänningsfaktor där minsann. Jag är är också 169,5 och den där halva centimetern är minsann viktig! 😂✌🏼

 4. Så himla fin outfit, och vilket bra svar på tal. Nyrik? Nä, vem orkar gå runt och vara så himla ängslig precis som du skriver. Jag köper det jag tycker är fint precis som du.
  Kram från Skåne

 5. Åh, den var riktigt tjusig. Är ju egentligen ingen rosa människa men den nyansen var superfin. 👍

 6. På tal om nyrik.., Att ”nyrik” ska vara sämre än ärvda pengar har jag aldrig fattat. Det är väl ändå bättre att ha kämpat för pengarna än vara född med en silversked i mun!

Comments are closed.