I annonssamarbete med COUNTRY DREAMS

PACKAR INFÖR VALBORG

.

Visst är det fint mitt nya väsk-kit! Så himla trevligt att ha ett matchande set när man ska ut på en liten trip. By Malene Birgerväskor med mönster har jag ju haft under många år, både weekendmodell och beautybox, men den modellen på hjul Raniero har jag inte haft i samlingen tidigare. Alla By MB ovan är i den sprillans nya fina färgen Beige Clay och ni hittar dem hos Country Dreams här!

.

.

Hello girls!

.

.

Men vilken härlig lördag det är idag! Har just nu  landat hemma mellan dagens golflektion och lunch hos vänner. Och senare blir det packning för vi ska nämligen åka till världens bästa ö som ju alla vet är… Gotland! ÅH vad mysigt det ska bli att komma dit igen! Vi kommer vara där tom onsdag, härligt härligt.

..
..

.

Sminknecessären och väskan från Day matchar riktigt fint till. Mjuka, rymliga och perfekta att ta med. Finns här.

.

.

Alla väskor jag visar och allt annat hos Country Dreams är nu som jag nämnt tidigare med 20% rabatt på ordinarie priser med koden HOUSE20. Erbjudandet gäller tom imorgon så passa på nu tjejer!

.

.,

KRAM

.
.
.

Rekommenderade inlägg

7 thoughts on “PACKAR INFÖR VALBORG

  1. Hoppas ni får det fint , trots väderprognosen , kom ihåg nycklarna. Jag slår på värmen idag !

  2. Såå snygga! Har nu också beställt detta Väsk-kitt. 😀 Tack för fin rabatt o c h alla fina tips. Jag hinner sällan själv söka efter pärlorna 🌸

  3. Jag ska också slå till med ett helt nytt exakt likadant väskkitt. Med rabatten kostar det ju endast 10000SEK att glida omkring på drömresan omgiven av ljuva pasteller i det trendiga MB- monstret. Mmm…

    1. 10 lax för några väskor?! Wow..tänk vad shoppingindustrin lurar i oss människor. Jag har inte 10 lax över till väskor. Men om jag hade det hade jag använt de smartare 😍

Comments are closed.