I annonssamarbete med COUNTRY DREAMS

DAGENS & KVÄLLENS

 

Vilken helg det blev! En fredag som inte gick av för hackor med vänner på skaldjursplatå-knytis-middag hos oss och häng med både mina föräldrar och svärföräldrarna, en massa sol och en massa massa mys. Tänkte jag bjuder er på lite pics från hur jag “sett ut i helgen” och som lite outfitinspoidag – vet ju att det ofta är otroligt uppskattat vilken är så k u l. Åh det här är verkligen kläder jag gillar. Ni vet så otroligt svenskt somrigt, klassiskt och skönt. Funkar alltid och överallt nästan och alla kläder nedan (plus allt annat) hos Country Dreams har ni just nu, och med koden HOUSE20, -20% på ord pris tom ons!

.

.

 

 

.En sommardagens! På väg att cykla ner till hamnen och ta en glass i skjorta, jeanskjol och platta sköna sommarskor. Känner mig lite som Alexandra Rapaport ni vet när hon är så där “väldigt avslappnat vardagsvråltjusig” och ska lösa mord i Morden i Sandhamn. Älskar det programmet btw (och ska plöja de två senaste avsnitten när honey ser på hockeyn ikväll:) Hur som helst! Skjortan, som är så där jättemjuk och sval, hittar ni här, jeanskjolen i vitt hittar nihär och de superläckra sköna skorna hittar ni här. Uppdatering – jag har strl S på alla plagg i inlägget.

.

Vill ni kanske se en kvällens också kanske? Fredagens kommer nedan!

.

.

..

Och så här såg jag alltså ut i fredagskväll! Men hur söt är inte den här spetsblusen i himmelsblått? Blusen hittar ni här, vita snyggbyxor hittar ni här och perfekta sköna sommarsandaletter finns här.

.

..

.

Ikväll är det lika fint väder som vanligt (vågar man skriva så?:) och nu väntar middag på golfklubben!

.

.

Ha nu en riktigt mysig kväll raringar så ses vi imorgon igen<3

.

.

KRAM

.

.

Pssst, Tusen TACK alla ni fina underbara som försvarar min två-åring och lämnar fina kommentarer när galningar tycker de får lämna elaka dumma kommentarer (hemskaste är inte ens publicerad) om andras barn. Vad är det för fel på folk? Det är ALDRIG NÅGONSIN okej. Ge er på mig om ni känner att ni måste skicka skit!

.

 

Rekommenderade inlägg

13 thoughts on “DAGENS & KVÄLLENS

 1. Wow! Så galet snyggt… förstår inte hur du alltid kan se så galet fräsch ut 😊 får man fråga vad du har för stl på topparna? Så sugen på att klicka hem den randiga 😊👍🏼

 2. Du är så snygg! Och dina barn är underbara. Han är sååå himla söt din lille kille❤️ Ta inte åt dig av skitprat! Tack för en härlig blogg.

 3. All kred till dig som orkar blogga vidare trots dessa obildade människor som tar sig rätten att bara kräka av sig vad som helst … Heja dig !! Super fin som vanligt 😊

 4. Underbara bilder och härlig inspo!
  Det är därför jag läser din blogg.
  Helt sjukt vad folk skriver i kommentarerna , Säger bara karma
  Du har så fina barn alla 4 och jag tycker du verkar vara en toppen mor!
  Kram

 5. Jättefina outfits du visar! Jag vill ha alltihopa, ha-ha-ha!!!!
  Tack för en supertrevlig blogg och ta inte in några korkade kommentarer med påhopp. Låt folk hållas, de har säkert mest ont av det själva. Gillar de inte din blogg så behöver de ju inte heller läsa den, eller hur?
  Kram

 6. hello
  would it be possible to have the mark of the bike? I am French and I don’t know this model. thank you very much
  Isabelle

 7. Thank you Petra. we dont have this brand in France. never mind. he is really nice. Good ballads. Biz

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *