I annonssamarbete med COUNTRY DREAMS

ÅH JAG KNEP DESSA TVÅ

.

Bonsoir mes amis!

.

.

Seent inlägg kommer här ikväll men just nu är det busy tider kan jag lova! Semester och öliv väntar runt hörnet och mycket som ska fixas och vara klart innan dess. Ni känner säkert igen er hur det kan vara innan man kan lämna jobb och hem och allt. Pjuh Eller jag lämnar ju aldrig mitt jobb iofs, har inte haft en semester utan att haft mina kamera med och lapen och har varit online varje dag hela sommaren på måånga år. En mycket annorlunda sysselsättning , bloggandet, men man vänjer sig och nej jag klagar absolut inte. Det passar mig och ni passar mig väldigt bra! Känns som jag känner många av er efter alla dessa år, goingar som lämnar söta hälsningar dag efter dag och år efter år. T A C K för det<3

.

Ikväll tänkte jag att jag skulle visa ett par riktiga sommarfynd! Klänningar som just nu är på rea hela 40-50% rea hos Country Dreams. Jag äälskar klänningar på sommaren – vilket universalplagg det är ändå. Top och kjol i ett och man är redo. Luftigt, skönt,svalt och härligt! Inget sitter åt. Och så är det ju så fint med klänning och feminint. Men det gäller att hitta bra modeller och jag vet precis vad jag passar i. Jag är nog ganska så “normal” i kroppen, ca 170 lång och väger som jag borde och har normalstor byst (B-kupa)och ganska smala armar och ben och med midja och  lite mer rumpa och lår så där. Småkurvig. Känner mig dock inte bekväm i för korta kjolar och shorts då mina ben inte är utan gropar. DET kan man absolut strunta i, många gör det vilket är underbart, men jag trivs bäst i kjol med längd strax över knät. Detta har alltså inget med ålder att gör (herreguuuud vad jag kan bli trött på kommentarer att “jag är för gammal för” att se ut på ett visst sätt. Gaah. Ha det du gillar och rocka det – oavsett ålder! Vi är väl inga Prusseluskor heller som måste bry sig såå mycket om hur andra väljer att se ut inte sant. Är du schysst får du se ut preciiis hur du vill för mig iaf:)

.

.

.

Sån här stil älskar jag! Feminint utan romantik (är inget fan av tokromantiskt och volanger och rysch  – känner mig utklädd och damig i det) En enkel vardagsmodell på klänning med markerad midja, söta girly små prickar och fina detaljer med spets. Lägger du till ett långt halsband med coins blir det lite tuffare och väldigt 2018!

.

.

.

En sån här klänning är det lätt att jag klickar hem! Jag vet att jag trivs i den här modellen och passar i det och den är enkel och mycket användbar. I stan, på öjn, på middag och till stranden. Kommer från Twist & Tango, kostar nu bara halva priset och finns här (och jag har strl 36 ochden är normal i storlek)

.

.

.

Sen har vi denna dröm som är så fin så att klockorna stannar! Lite bohemisk 70-tal och tunn tunn tunn (fast med underklänning – man vill ju inte visa toti) och såå rätt. Med volanger på axlarna (älskar jag) och härliga blommor utan att vara romantic och toksöt. Sen har vi den där chokerdetaljen i halsen som gör den lite sexy utan att man visar någon bar hud alls nästan! Det är en bra klänning det – när man känner sig ganska småsnygg och extra och läcker utan att behöva rassla öppet med sina tuttar eller ha bara axlar och lår och annat. I den här är du garanterat bekväm – om du så kör små grodorna i 190 runt stången med kidsen eller råkar ta för många miidsåmmarsnäps och sen faller hals över huvud ner från hammocken (du kan vara elegant och sedesam i denna också, så klart:)

 

 

Också en klänning som passar överallt och när som helst. Bara att lägg till ett par klackar, sandaler eller sneakers. Och inga smycken behövs – klänningen är så mycket i sig! Kommer från Samsøe Samsøe (jag har strl S) och finns här.

.

.

.

.

 

Countrys Dreams har alltså sin stora sommarrea just nu med 40-50% på MÄNGDER av fina märkesplagg så missa inte det!

.

.

KRAM

.

.

.

 

 

Rekommenderade inlägg

19 thoughts on “ÅH JAG KNEP DESSA TVÅ

 1. Jättefint! Jag undrar var dina halsband kommer ifrån? Har letat efter sådana 😊

 2. Jättefina klänningar och den prickiga var jättesnygg och lagom längd till dig och den blommiga kunde vara lite kortare eller kanske hellång.
  Jag måste nog klicka hem något snyggt till midsommar

 3. Åh, precis så resonerar jag kring klänningar. De ska sitta snyggt så de smickrar min fabulösa figur 😊. Den bohemiska klänningen måste bli min. Tack för tipset ❤️

 4. Inte alls min smak, tråkiga! Ser ut som något billigt från HM! Däremot var Bea så fin på sin skolavslutning och dukningen så sommarfin. Vilken dröm att komma vem från sista dagen i skolan och sitta vid det bordet!😊

 5. Vilka underbara klänningar. Tusen tack för tipsen, du ser så himla vacker ut. Allt i min smak:-)
  Kramar Petra

  1. Men hur kan du säga så? Om hon har köpt den så gillar hon väl den?
   Väldigt märkligt att skriva så.

 6. Hej, vilka härliga klänningar! Håller med dig, klänning är det bästa på sommaren, man kan aldrig få för många..
  Har följt dig sedan 2009 och hoppas du fortsätter i många år framöver.
  Hoppas ni får en härlig semester på Gotland:)
  Stor kram

 7. Hej Petra!
  Underbara bilder och jätte fina klänningar. Jag bor ju i Italien där kvinnorna klär sig väldigt feminint både till vardags och till fest! Jag älskar klänningar i alla modeller och färger!
  Kram C

 8. Hej Petra!
  Wow! Så mycket inspiration!!! Jag undrar också vad har du för läppstift på bilderna?

Comments are closed.