I annonssamarbete med COUNTRY DREAMS

SIDEN & SAMMET GÄLLER HÖSTEN 2018

.

Tog en dagens i Lolo´s trapp idag!  Kände mig så där extra höstig med lite färg och riktigt lyxiga material. Och visst ser det ut som om jag ska ut på en tex riktig härlig date nere på stan.. Men se icke-sa-nicke, har ju bara klätt mig extra snyggt bara för er skull haha! Här är det ju fortsatt sjukstuga och inga lyxluncher och glam alls. Nope inget alls spännande har hänt hemma idag, jag har mest jobbat på sådant som legat i hög, men Beas feber har iaf sjunkit lite som tur är:)

.

.

 

Men LOVE på denna sidenskjorta från Sand Copenhagen! Så himla läckra färger och fantastiskt material, piffar till vilka jeans som helst. Själv har jag den till ett par kaxiga sammetsbyxor på bilderna och siden och sammet är höstens it-material eller ”nyckeltrender” enligt ELLE..

 

 

.

Sammetsbyxorna i svart är från Twist & Tango precis som pumpsen med cool silverklack (fick in ännu en trend!)

 

.

.

.

Svårt att visa svarta sammetsbyxor på bild men de sitter precis som de ska göra! Lite stretchiga och med pressveck.

.

.

Gillar ni stilen jag har ovan så kan ni hitta blusen här, byxor här och klackar här  och just nu är det dessutom 20% rabatt på detta OCH allt annat inne hos bästa Country Dreams!! Koden HOUSE20 i kassan är det som gäller och rabatten fungerar tom söndag. Missa inte detta nu om ni är ute efter lite snygga nya höstplagg!

.

.

Ha en riktigt fin lill-lördagskväll nu (Här blir det visst vin och ostar snart – mums)

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

9 thoughts on “SIDEN & SAMMET GÄLLER HÖSTEN 2018

 1. Mycket snygg blus och jag har kvar sammetsbyxor sedan förra gången det var modernt.
  Såg också att Dior saddle bag var inne igen så den åker också fram.
  Vad är det man säger den som spar hon har.

  1. Jag HADE ett par såna (liknande) byxor – rensade ut dem och allt senapsgult för 1 1/2 år sedan.. Är jag ”dum”, eller..?! 🙈😂 *suck*

 2. Hej Petra!
  Vi står i startgroparna och ska vitvaxa våran ekparkett. Har du något inlägg om när/hur ni gjorde era golv? Jag har sökt som tusan, men hittar inget 😉
  Upplever du att golvet är känsligt och att det lätt blir märken?
  Vore supertacksam för svar!

  Kram Camilla

Comments are closed.