TACK RARINGAR

.

Idag har jag haft en sån där riktigt ”fuldag” ni vet! Blä. När man bara känner sig så där uschlig. Håret är risigt, allt sitter oskönt och för tight och hyn är röd och och blicken matt. TUR att jag er iaf och era goa hälsningar och goda råd – då blir man bara så glad!:) Så mycket bra tips angående jäkelmigränen och nu ska jag verkligen kontakta doktorn och tag i det här på riktigt. Sen så vet jag också att allt kommer kännas tusen ggr bättre imorgon, det är ju samma visa varenda månad liksom. Satte hur som helst på mig löparkläderna imorse för att jag tänkte att löpning får en ju alltid att känna sig piggare och fräschare! Tog hela dagen men nu ikväll kom jag ut en runda till sist och det var superskönt. Blev inte så långt (4 km) men ändå.

.

.

.

Sen var jag iväg och gjorde lite manikyr! Gör det varje månad och det är så himla skönt och lyxigt att alltid ha starka och snygga naglar (mina egna är hopplösa, går av hur lätt som helst) Jag tar alltid gelé, det funkar bäst på mig, och ganska raka och inte för långa och idag gick jag för en snygg går lackfärg och mycket nöjd med resultatet blev jag.

.

.

Nu ska jag minsann unna mig lite torsdagsgodis här. Är ju vä ni värdens godisgris och just nu är jag helt tokig i de Cracy Facebollarna från Malaco. Oh my så goda de är – har typ nästan cravings på dem!:)

.

.

Ha en fin kväll nu vänner så kör vi freedag imorgon!

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

5 thoughts on “TACK RARINGAR

  1. Jag kan också få migränanfall, men de hålls borta när jag avstår från socker och andra inflammatoriska ingredienser som mjölkprodukter, alkohol, och gluten. Testa ett tag!

  2. Hej, jag har en 19-årig dotter som lidit av kronisk huvudvärk och migrän sedan hon var sex år. Allt har prövats och inget har hjälpt förrän hon tidigare i år fick sin första botoxbehandling mot migrän. Hon går nu var tredje månad och får botox insprutat runt hårfästet och hennes liv har förbättrats kolossalt mycket. Det låter som något du borde testa ❤️

  3. Hela livet skaver vid pms hahhha. Det är då jag vill bygga ut, byta soffan, fixa golven å jada jada.
    Hoppas fredagen blir superbra.
    Kram Åsa

  4. Tack för härlig blogg! Jag har sedan tonåren svår migrän och har fått hjälp genom Erstakliniken i Stockholm som är specialister på just migrän. Tips!

Comments are closed.