I annonssamarbete med COUNTRY DREAMS

HÄRLIGA FREEDAG

.

Yes, yes, yes vilken underbar fredag det är idag! Humöret är åter på topp och vädret är ju bara helt magiskt. Har ni också fått denna plötsliga tillbaka-till-sommarchock? Såå vackert och alldeles ljummet i luften, men kan ju inte annat än le. Ovan ser ni moi spatserande på Småstadens kullerstenar tidigare idag – mitt emellan lunch på Hatten och besök på Midtown (som fått så mycket nya coola smycken. Höll på att smälla av och ville ha alla halsband i hela affären. Älskar ju rassliga långa halsband)

.

.

.

Bad gillar ni min knalliga dagens då? I love it! Blir så h a p p y av delar med färg och den här nya gosiga orangea stickade tröjan är ju en riktig eye-catcher..

.

.

.

Stickad sweater kommer från Twist & Tango och finns här, byxor från Inwear (alltså den här modellen är bara de skönaste bästa – har ett par gamla med annan ruta också) finns här och nya fodrade skor från Vagabond finns här och just nu har ni 20% rabatt på allt detta och allt annat hos Country Dreams med koden HOUSE20!

 

..

.

På väg hem från föris!

.

Det är ju bara så himla skön känsla med just fredagar och en hel helg som vänta! På schemat står bla kalas, tågutflykt och middag med vänner – mysigt mysigt.

.

.

Ha nu en alldeles supermysig fredagskväll!

.

KRAM

.

.

.

 

Rekommenderade inlägg

5 thoughts on “HÄRLIGA FREEDAG

Comments are closed.