I annonssamarbete med COUNTRY DREAMS

VÅR TJEJLÖRDAG & MIN DAGENS

Jag – så varm och go trots iskyla och freezing temperatur – idag! Stort gilla på v a r m a sköna plagg när man bor i ett av världens mer kyligare delar:)

.

.

God kväll vänner!

.

.

Serent inlägg här idag (igen) men det är INTE mitt fel utan detta återkommande internetstrul!! Grrr. Alltså vi bor ju faktiskt mitt i stan och man tänker att hur svårt ska det vara med ett fungerande nätverk? Tror vi måste byta router för så här kan vi inte ha det, hela familjen ylar om den obefintliga surfen just nu haha. Har strulat nästa hela veckan (Jo man kan använda mobilsurf men av någon enledning så ville den inte synka med min lap idag. Blä för teknikstrul alltså inte sant??) Nåväl, vi har haft en alldeles förträfflig lördag här i Småstaden. Med tjejdag och nagelfix och lunch på nere på stan (På O´Learys minsann – skrev jag att vi bor i en mindre stad?:)

.

.

 

.

Min dagens var det – perfekt vinterjacka från Woolrich som finns här. Stoor rödluvanluva som man boa in sig i om man önskar, går ner över rumpan, framförallt v a r m  och så där diskret lyxig. Kommer bo i denna i vinter (Jag har strl S och den är normal i storlek). Stickad chunky ullmussa är också från Woolrich som finns här och rejäl yllehalsduk med härligt jadegrönt klassiskt mönster från By MB här

.

Just nu är det rea på dessa plagg ovan (och allt annat) hos Country Dreams som också kör Black Week. Hela 25% med koden BLACK25, inte illa alls.

.

.

 

.

Decembernaglarna fick bli i denna nyans (Fixas just nu hos ”thaistället i gamla Sigma på Köpmangatan”. Dom är bäst, är alltid nöjd när jag går därifrån. Minns dock aldrig vad stället egentligen heter?) Fin ny blus har jag också på mig som ni ser men fick inget bra pics på den! Det är denna här iaf (också med 25% hos Country Dreams)

 

.

.

Black ladies – jag och Lolo idag! Men ni ser ju hur stoor tjej hon börjar bli? Älskade lilla dotter<3 Och outfiten hon har är typ uniform här i staden på högstadietjejer – det ska vara utsvängda svarta jeans, sneakers eller Timberland, gärna luvtröja och så en svart jacka (fuskpäls eller dun) Så sött och lika som man själv var i den åldern – alla ska ha samma:)

.

.

.

Mellanskrutt no 2 var också med så klart och fick fina naglar<3 (Båda tjejernas jackor är från Parajumper om någon undrar)

.

.

.

På väg hem igen

.

.

Hoppas ni också haft en härlig dag vänner!? Berätta gärna vad ni gjort:) (Alltid lika kul att läsa era hälsningar när ni lämnar såna!)

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

13 thoughts on “VÅR TJEJLÖRDAG & MIN DAGENS

 1. Vi var på styrkeloppis i friidrottsarenan, styrketräning och loppis på samma gång, effektiv dag. Jag köpte en retro adventsstake ♥️♥️♥️

 2. Hej!
  Skulle sååå gärna vilja ha lite Västerås-tips av dig 😊 Har bokat Steam ett dygn men vill gärna ha lite lunchställe-tips och museum/aktivitet som en 35-årig man kan uppskatta att göra i Västerås 😊👍

 3. Så fine dere er alle tre. Og så hyggelig med jentetur. Kan du skrive hvilken modell buksen og skoene Lolo har også? Hun var så kul. Veldig glad i bloggen din og har fulgt den lenge. Så keep on. Love

 4. Det är väl Västerås du bor i, eller? Småstad….? Västerås är väl typ 6:e eller 7:e största tätorten? Jag bryr mig eg inte vad du kallar staden, men lite märkligt blir det.

  1. Inte ett dugg märkligt, det ÄR en småstad. Stockholm är ju en hyfsat liten huvudstad så märkligt vore ju snarare att kalla Västerås för en storstad.

   1. Fast även jag reagerar på ordvalet avseende småstad, som född och uppvuxen i Västerås och nu boendes i Stockholmsregionen. Man måste ju sätta det i det sammanhang som man lever i. Jämför vi oss med Kina så är alla städer småstäder, men i Sverige så är Västerås ingen småstad. Sigtuna är till exempel en småstad.

    https://sv.wikipedia.org/wiki/Sm%C3%A5stad

 5. Jätte fina och härliga bilder!
  Kontot på skönhetssalonen har ju ökat sedan mina två döttrar blivit äldre ( 16,11 ). Sonens frisör i Gbg är ju heller inget billigt konto 🙁 .
  Ha en fin dag!
  Kram från Italien
  C

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *