I annonssamarbete med COUNTRY DREAMS

VISAR FYNDEN I ROSORNAS STAD

¨

.

Lite pics från dagen i Visby! (har fleer att visa er men det får bli senare) Freeezing kan jag lova för vädret har gjort 180 grader, brrr. Det blåser och är iskallt men så klart väldigt väldigt underbart ändå, det är det alltid i denna lilla ”Pippistad” (ja ni vet väl att Pippi Långstrumpfilmern här filmades just här:) Idag har jag löptränat runt stan (imorse då vädret var något helt annat och mycket härligare) och så har vi spaat en massor här på hotellet, shoppat lite inne på mysiga Acantus och ätit vedugnsbakadpizza på ett fantastiskt ställe – Milla Lire vid Stortorget. Gå dit om ni ska hit och vill äta pizza för ooh my så mumsiga lövtunna italienska pizzor de gör där med mängder av smaskig mozzarella. MUMS.

.

.

Helloooo!

.

Så måste jag idag också bara tipsa om min finfina outfit som helst och hållet kommer från Country Dreams och som jag tycker är så där riktigt top-notch!! Ni vet såna mjuka sköna och coola kvalitetskläder som man kan ha jämt och alltid känner sig snygg och bekväm i. Mitt bästa iaf. Just nu har Country Dreams vårens stora shoppinghelg och har 25 % på precis allt i butiken så det är verkligen passa på nu. (Rabattkoden i kassan är EVENT25) Tipsar lite extra om Woolrichjackan som är sk lightweight med riktigt snygga detaljer som blank stor Woolrichtext på kragen och dragkedjor i sidorna. Tishan och koftan är pastellrosa vårnyheter från By Malene Birger och byxorna kommer också därifrån (dock gamla favvisar som alltid finns i deras sortiment) Svarta lädersneakers med gulddetaljer är från Ralph Lauren.

.

Och a l l t med 25% rea just nu alltså.

.

Ha nu en mysig kväll raringar! Själva ska vi nu snygga till oss och äta middag nere på hotellet ikväll (De har Clarions populära Kitchen & Table:)

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

13 thoughts on “VISAR FYNDEN I ROSORNAS STAD

  1. Du glr så underbara inspirerande inlägg. De är så talande och du kan verkligen förmedla alla känslor. Kläderna är jättefina (som vanligt)! Du har så bra smak! Bästa trevligaste bloggen! Gillar verkligen att gå in här! Hälsningar Katrin

  2. Hej, supertrevligt inlägg och god smak i vanlig ordning. Jag undrar över väskan, var hittar man den?

  3. Underbara bilder från Gotland! Visby är så mysigt, i sommar åker vi dit🤗vad har du för storlek på koftan?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *