WHAT/IF PÅ NETFLIX

.

Renée Zellwegger i thrillerserien What/If

.

Länge sen jag gav er något serietips men nu har jag något riktigt smaskigt åt er! Om ni som jag gillar lite corny såpoperaseriekänsla med de som är onda och de som är goda, snygga människor och extremt lyxiga miljöer. Netflix har släppt en ny serie häromdagen med Renée Zellwegger i huvudrollen (så otippat!) som den ondskefulla och impopulära riskkapitalisten Anne Montgomery  som inte skyr några medel för att få som hon vill. När cancerforskaren Lisa Donovan håller på att förlora sitt företag så erbjuder sig Anne att investera massor med miljoners dollar. Men det är en hake. Hon kommer bara investera om hon får tillbringa en mystisk natt med Lisas make Sean… Jamen ni hör ju så spännande! Jag har redan sett fyra avsnitt så man blir beroende. Väldigt inspirerad av gamla klassiska 90-talsfilmen Ett oanständigt förslag (vilket det tom hintas av i första avsnittet när en av karaktärerna säger “This whole idea was ripped right out of a bad ‘90s movie”) Finns bara en säsong så länge men gillar ni ex Mr Greyfilmerna och lite den stilen så kommer ni nog älska What/If! Om ni blir nyfikna nu så kan ni titta på trailern.. 

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “WHAT/IF PÅ NETFLIX

  1. Tusen tack för tipset. Dock är jag så knäpp att jag inte kan sluta att se på Zellweggers ansikte och undra vad som hänt?

  2. Men herregud, jag kan inte tro att det är René Zellweggers, nu blir den extra intressant. Det får bli ett par avsnitt ikväll.

  3. Sträck såg hela serien i söndags, 10 avsnitt på en dag… kunde liksom inte sluta👍🙈. Bör tilläggas att det spöregnade och mina barn är vuxna så dom har flyttat….

  4. Hej! Vad trist att du tillåter spelreklam på din blogg… Ingen direkt feel good…

  5. Spännande! Såg ett avsnitt och fast. Precis min smak. Renée Zellwegger är elegant och ondskefull i en fantastisk kompott.
    Kramar
    Maja Carlklint

Comments are closed.