I annonssamarbete med ELLOS

FROSSA I KLÄNNINGAR OCH BADMODE

Gul klänning här, baddräkt med bar axel här, bikintop här, bikintrosor här, matchande kjol här, pastellig volangbikinitop här, pastellelig bikinitrosa här, leoklänning här, skjortklänning här.

.

.

Alltså hur k u l är det inte med sommarmodet! Underbara, snygga, lätta och sköna klänningar är bara det bästa. Finns ju inget härligare att ha på sig under sommarhalvåret och hos Ellos finns de massor av modeller att välja bland. Jag har valt ut några personliga favoriter och så även när de gäller badmodet. Bikinisar och baddräkter som sitter snyggt och bekvämt men ändå sticker ut! Riktiga karameller att ha på stranden eller vid poolen en solig sommardag.

Mode som man helt enkelt känner sig både het och sval i!:)

.

.

 

Gul strandklänning med prickar här, grömönstrad klänning här, gul bikintop här, gul bikiniunderdel här, vit spetsklänning här, leobikinitop här, leo bikiniunderdel här, linneklänning med bar axel och knappar här.

.

.

Nu har jag en rabattkod åt er som ger hela 40% på dyraste varan på ordinarie priser hos Ellos (Gäller ej möbler) Koden är giltig t.o.m 31/5 och den är 460008

.

.

Happy shopping alla!

.

.

.

Rekommenderade inlägg