I annonssamarbete med MODELIN

HUR MYCKET LEDIGT SOM HELST

.

På sidpdbordet i salongen just nu – lite blommor från trädgården. Det är bland det lyxigaste nästan med att bo i villa – att man kan plocka snittisar när man vill. Bara att studsa ut och nypa av några blommor:)

.

.

Hallå bloggisar!

.

Åh äntligen mår jag bättre igen! Inte helt bra men tänk vad lite penicillin (stavas det så?:)  kan göra ändå. S K Ö N T. Började känna mig lite mer som mig själv igen för några timmar sen så då blev det en tur ut till handelsträdgården denna lediga torsdag. Att strosa runt och kika perenner kan vara bland det mysigaste som finns och ett suveränt sätt att piggna på sig! Dock tycker jag det var lite lite av allt? Hittade tex ingen Jätteverbena som var det jag var mest sugen på.

.

Tänk vad månaden maj är suverän ändå, förutom att det firas i parti och minut så är det ju så många lediga dagar. Och nästa vecka är det ju nationaldag och ÄNNU mera extra ledigt – lovely lovely. Och hela långa sommarlovet väntar också runt hörnet..

 

 

 

Silvrig vas Georg Jensen, stor korall Newport.

.

 

Älskar blommor i lila och det är den färgen som dominerar rabatterna den här tiden på säsongen. Just blomman ovan kan jag tipsa om förresten! Den frösår sig och sprider sig jättebra och är så snygg och hög och ståtlig. Sorten heter näva och finns i alla möjliga varianter. Men håll utkik efter de högre, de är snyggast. Har flera olika sorters nävor men dessa lila gillar jag mest:)

..

.

 

Har ni testat franska Moreno Carliforniadoftljusen av Jennie Hammar? Doftar ju så gott! Har två olika – Joshua Tree och Silver Lake (absoluta favoriten). Finns hos Modelin. Äälskar bra doftljus att ha utströsslade här hemma. Har alltid minst fyra olika:)

.

.

.

Nu ska jag styra upp med middagsvalet här! Alla i familjen önskar olika och det gäller att välja något som ALLA gillar. Hör att de håller på och dividerar där nere så bäst att regeringen kommer ner och styr upp det hela haha;)

.

.

Ha nu en supermysig torsdagskväll så kör vi freedag imorgon!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “HUR MYCKET LEDIGT SOM HELST

 1. Wow du har så fint hemma. Näva är verkligen en härlig växt jag har den överallt i mitt sommarhus. Ha en trevlig Kristi Himmelsfärd önskar Åsa

 2. Älskar Moreno ljusen – har testat Silver Lake, Santa Barbara, Beverly Hills och Joshua Tree, de två sistnämnda är mina absoluta favoriter som kommer köpas igen. Har inte testat Point Dume ännu. Ser fram emot att det kommer fler dofter att testa!

 3. Jättefint! De blålila nävorna är också mina favoriter!
  Visste du att midsommarblomster också är en näva? Skogsnäva!
  Fortsätt njut av lång helg, det gör jag!

 4. Jag upplever det samma med växterna, att det saknas många. Hörde att de berodde på Brexit och att trädgårdsmänniskorna där handlat upp ”allt som fanns” för att säkra sig. Vet dock inte om det är sant.
  Önskar er en fortsatt fin helg!
  Mia

 5. Tack för blomtips, jag är en av dem som önskat så jag sparar i trädgårdsinspolistan!

 6. Sveriges största plantskola har gått i konkurs… efter att den såldes till Zetas för mer än ett år sen 😫

 7. Finns jättefina stora jätteverbena ute på Blomsterlandet på stenby. Trevlig helg 😊

Comments are closed.