COOKIES FOR ROOKIES

.

När man är en hyfsat stor influänsär så får man med jämna mellanrum pressutskick! Så himla roligt faktiskt (vet ju aldrig vad och när det dyker upp något skoj!) och häromdagen så damp det ner ett paket med en jättefin kockbok för barn och ett gulligt förkläde. Perfekt till Bea som är den som är pyssligast. Så TACK Raben & Sjögren och Johanna Westman<3

.

.

Heeeej Fredag!

.

.

Mysig mysig fredagskänsla här i Småstaden trots att det typ stormar ute! H har jobbat på sin bank idag och nästan alla vi andra har mest varit hemma och donat och fixat. Lyssnat på Bebel Gilberto radio (soft samba – rekommenderas. 100 feelgood, typ känns som att ligga i en hängmatta i Västindien och sippa Pina Coladas musik:) Jag har städat hela köket och Bea har bakat smarriga kakor med lillebror som side-kick. Eller lillebror stör väl kanske mest egentligen och vill smaka och pilla där han inte ska;)

.

.

 

.

Finns verkligen MASSOR med bra smarriga recept i Johanna Westmans kokbok! Moje tyckte Citronbakeler vore gott och det tyckte Bea med så så fick det bli.

.

,

.

Bea cyklade iväg ner på stan och köpte citroner. Hon är så stor nu så att det får hon göra själv, ska ju börja fyran i höst! Bakelser krävde både deg och fyllning och det klarade hon galant att röra ihop (det tappades visst en disktrasa i fyllningen men den skulle ju ändå in i ugnen haha – lite skit rensar ni vet! No problemas)

..

..

.

Gullungen pudrade på rejält med florsocker. Yes socker ÄR gott:)

.

.

.

Så stack storasyster iväg efter sitt nagelfix och köpte färska hallon till lillasysters bakelser så var lyckan total. Och det blev sååå goda.

.

..

Eftersom vi har lite förkylning som härjar här i vår familia i Småstaden så blir det en riktigt soft fredagskväll hemma med bara oss! Lite grillning med en asiatiskt touch, lite gott rött vin och någon bra film sen känns alldeles perfekt som nöje:)

.

..

Ha nu en mysig kväll sweeties!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “COOKIES FOR ROOKIES

  1. Låter mysigt, och vilka fina bakelser som söta Bea har gjort! I Stockholm hade vi den där vinden igår, nu går det faktiskt att sitta ute om man har lite lä. Vi fick ställa in helgens planer pga skum förkylning, trist men det är bara att göra det bästa för de i familjen som är på benen. Trevlig kväll!

  2. Vilka mysiga bilder. Bea verkar duktig i köket 👍🏻 Krukan som står på bordet Petra, vart är den ifrån?

  3. Förkylningar här med. Och blåsigt väder.
    Vart kommer Beas söta topp ifrån?

  4. Låter så himla mysigt med ert familjeliv med barn i alla åldrar ❤️

Comments are closed.