GODMORGON SOMMARHUSET VID HAVET

.

Här vaknade jag upp imorse! Sååå himla underbar känsla att vakna upp till tystnad och havsluft och ljuset. Åh ljuset här på Gotland är verkligen något helt speciellt. Eller det är som alla andra öar med ljus sten på marken och horisonten runt om, det blir liksom lite så där bländade och extremt vackert.

.

Jag och skatterna sover alltså i gästhuset på gården och nu har jag och H ett eget sovrum innanför muren (förut sov vi bakom draperi i samma stora rum som skatterna)

..

.

Egen kamin i sovdelen som man kan elda på kvällarna och göra det riktigt härligt romantic. Och egen utgång till gården

.

.

 

.

Sängen är mamsen och papsens gamla dubbelsäng och jag tycker den är så söt. Kanske tycker jag det mest för att de hade den hemma när jag var liten och jag tyckte det var så mysigt att krypa upp där och tränga mig ner mellan dem. Varmt och tryggt. Tyckte då att sänggaveln såg ut som ett halvt hjärta:) Visst rä golvet fint btw? Stora oregelbundna plattor av kalksten från öjn lite hit och dit. När vi bygger växthus så vill jag ha samma!

.

.

Yes det är underbart att vara tillbaka här och så mysigt att träffa mamma och pappa igen och Maurits är typ överlycklig och svansar efter ”morfars” som en liten hund. Var han går så går Moje och han konverserar konstant haha. Stackars pappa, hur ska han ooorka! Och jag är ju löjligt cheesy kär i min man att jag redan saknar honom massor. En dag ifrån varandra bara (han här hemma i Småstaden och jobbar) och jag får typ kärleksklåda. Fast det är väl lite härligt att längta lite också. Gissar jag:)

.

.

Nu ska vi ta en prommis ner till småbåtshamnen och spana in hamnkontoret som har målats om idag! STOR händelse här ute vid havet där det inte händer så mycket alls. Jo man kan se ryska smugglare om man har tur! Det är så spännande. Eller ett kryssningsfartyg på väldigt långt avstånd eller en havsörn. Så kan man se de som går pilgrimsvandring och de som ska till kapellet på udden och så klart barnfamiljerna nere på stranden. Men här  i själva  piip piiiiiiip på nordöstra Gotland finns det bara 3 fastigheter. Lite lagom så där:)

.

.

Ha en fin fortsättning på söndagen nu sweeties!

.

KRAM
.

.

.

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “GODMORGON SOMMARHUSET VID HAVET

  1. Då är vi på samma del av ön 😊 Vi tillbringar första sommaren på vår nya gård men lär bli många fler härliga sommarminnen härifrån. Vilket fint rum ni får sova i.
    Njut av er tid här 🤗

Comments are closed.