I annonssamarbete med INDISKA

SOMMARKLÄNNING

.

Men åh vilken s o m m a r vi har! Här på Gotland njuts det verkligen 100% dessa dagar. Älskar att bara njuta av värmen och solen, behöver inte göra så himla mycket utan bara ta vara på allt det härliga man har runt sig liksom. Familjemys vid havet är verkligen det bästa jag vet!

.

På sommaren går jag mer eller mindre bara i klänningar, tycker det är det bästa plagget någonsin. Skönt och luftigt och svalt och man behöver bara ett plagg så är man fix-klar-redo. Indiska har många snygga klänningar i bohostil i sommarens kollektion och jag har valt en helt fantastiskt skön svepande bomullssak i roströd färg. Med ett tight snyggt liv som framhäver midjan och vidd i ärmar och kjol med vackert fall – perrfekt.

 

.

.

.

Faller ni också pladask för såna här klänningar som typ passar nästan alla tillfällen? Min sköning hittar ni här! (Jag har strl S)

.

.

Nu kan jag ger en rabattkod gäller för 15% på ordinarie priser på Indiska (ej rea och presentkort) Den gäller fram till den 11/8 och både online och butik. För att aktivera rabatten i Indiskas butik behöver man skärmdumpa en av bilderna på mig ovan och så visa upp den i kassan och rabattkoden du ska använda är PETRASOMMAR2019.

.-

.

KRAM

.

.

.

3 kommentarer till “SOMMARKLÄNNING

  1. Bonjour,je dois dire que vous embellissez la robe qui est dejà très jolie;continuez,c’est vraiment très agréable à regarder, passez de belles vacances.

  2. Tänk om man hade råd att köpa allt snyggt, eller orken att leta massa snyggt till sommaren. Då skulle jag också vara smashing jämt. Just nu sitter jag i bikinin från havet idag och ett svettigt linne. Tar ett glas vin och röker en cigg. Snart en sval dusch och sedan kanske en film. Sambon är i Norge och jag har härlig egentid 🥰 Glammig, inte i närheten av dig Petra 😘 alltid lika vacker 🤗

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg