FORT & FEL

SAMARBETE OFFERTA

.

Jag är ju en väldigt otålig människa när det gäller att fixa saker här hemma! En både bra och dålig egenskap…Om något går sönder eller borde renoveras så ska det fixas p r o n t o och jag gör gärna sakerna själv så vet jag att det blir gjort:) Men. Vissa saker kan jag ju inte göra och då blir jag så trött på mig själv när jag ändå får för mig att göra dessa.. Som att försöka fixa en smutsig puts på fasaden själv med lite putsfärg bara så där. Trappen är ju så nymålad och fin och då skulle jag baaara snygga till lite lite längst ner på väggen…

.

Borde så klart ordnat med professionell hjälp istället! Via Offerta.se har jag nu fått tag på en putsfirma som kan hjälpa mig med väggen vid entrén så den blir fin igen.

.’

 

..

.

Önskar du kanske lite hjälp med bygg/städ eller flytt? Använd Offerta.se för att hitta företaget de behöver när det gäller sånt du inte klarar eller vill göra själv! Finns ju många bra små life hack där jag har fixat något klurigt helt själv hemma (Brukar du fixa saker själv? Vilket är ditt bästa hemmafix?) men ibland går det där life hacket heelt fel helt enkelt:)

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer till “FORT & FEL

  1. Nä, nu skojar du med oss. Du är smartare än så! Har du fått det här ”kladda på väggen-manuset” av offerta.se? 😂🤗

  2. Haha jag dör lite. Var det sämsta kladd jag läst. Bättre urskiljningsförmåga har du nog.
    Jag blir tvärt emot – sjukt osugen på offerta 😬😆

  3. Jag skulle inte våga använda mig av Offerta. Pålitliga hantverkare hittar man genom rekommendationer

  4. ”Allting gar att sälja med mördande reklam….”. Ibland undrar man om vissa ”influencer” driver med sina läsare.

  5. SPOILER: snart kommer ett samarbete med kylskåpsleverantör som räddat P när de lite ”fort&fel” köpte fel kylskåp på nätet!!

Comments are closed.