VILKET PRESSUTSKICK!

.

Som professionell influencer sedan måånga år tillbaka så har man fått ex antal saker i pressutskick i varierande storlek och form! Och ibland får man verkligen något som får en att säga w o w och idag kom det ett sånt. Något supercoolt, som jag då inte beställt eller kommit överens om ska skickas, utan bara fick så där på en måndag (med förhoppning så klart om att det ska visas så klart men inget krav) Ett gäng med köksredskap från svenska Kockums. Åh Kockums, det namnet har jag typ växt upp med. Pappa, som var en framgångsrik duktig konsult inom metallurgi/järnindustrin och järnverk, hade en hel del med Kockums att göra på sin tid och nu skickar de alltså paket till hans bloggande dotter:)

.

.

.

 Innehållet var pannor och byttor och kastruller i emalj i finfina färger! Både så där härligt gammaldags i känslan men ändå supermodernt – love it. TACK Kockums Jernverk. Från början var ju de klassiska Kockumsprodukterna i emalj cremefärgade och hade pastellgrön kant (såg att den färgen fortfarande finns i sortimentet) Så rätt i tiden med hushållgrejer i bra material och inte plast också!

.

.

.

Allt fungerar på induktionsspisen dessutom. Vad sägs om denna magiska söta rundade Moluegryta?? Här ska kokas vitlöksdoftande Normandiemusslor, mmm.

.

.

Här har jag precis kommit hem efter en lång skön  pw, den första på evighetersevighet. Ska verkligen ta tag i träningen nu när jag känner mig strak och frisk igen! Har varit alldeles för stilla alldeles för länge och det mår ju ingen bra av:)

.

.

Nu – hopp in i duschen för att fräscha till mig med efterföljande peeling och mask innan det blir kväll och H kommer hem! Så han slipper se mig med sheetmask och grejer:)

.

.

KRAM

.

.

’.

Rekommenderade inlägg

37 kommentarer till “VILKET PRESSUTSKICK!

 1. Alltså ärligt talat… släpp lärarrollen Eva. Det är fritid nu. Vem bryr sig om Petra stavar fel. Vi förstår ju ändå vad hon skriver. Underbar blogg har du Petra. Följer dig dagligen sedan flera år. Blir så inspirerad🙏🏻 Mvh Linda

   1. Och det minsta man kan begära av oss som läsare är att vi agerar och uttrycker oss på trevligt sätt. Och sparar på negativa kommentarer.

    1. Vad var det som var så otrevligt med den översta kommentaren? Eftersom inte Petra bryr sig så behöver inte du heller göra det. Jag tar ansvar för mina kommentarer och betackar mig spydigheter från övriga följare.

     1. ”Angående bilder, ser ut att vara en väldigt tung blöja på första bilden. Men pojkstackaren verkar inte bry sig. Han kanske är van vid det””Är din dotter lika beroende av lyx som du tycks vara? ”Sykel? Snälla du, tänk på stavningen””Gammaldagsa? Tänk på stavningen!” Osv

      Tar du ansvar för allt du skriver? Ovan har vi ett litet axplock. Då tycker jag du kan ta ansvaret för att jag kanske inte mår tiptop av spydiga hälsningar gällande mina barn. Tror du att folk överlag inte bryr sig när man får sånt här levererat eller är det bara jag som inte gör det?

      Ja just det, ett litet tillägg till din egna kommentar ”Tänk att t.om ett ägg kan vara lyxigt” Är du säker på att förkortningen och punkterna är korrekta där? Inte för att jag bryr mig en smula när det gäller just sånt trams men du gör ju säkert det:)

   2. Jag som själv inte är den bästa på stavning tycker bara att det är skönt att se att andra inte heller alltid är på topp! Och jag anser att alla människor oavsett svenska kunskaper har rätt att synas! Och du menar att hon har högre krav på sig just för att hon har en blogg som hon lever på? Tydligen så fungerar hennes sätt att skriva alldeles utmärkt beviset på det är ju att hon som sagt kan leva på sin blogg!
    Om du nu vill ha en rättstavningsblogg så starta din egen och sluta gnäll på Petras vars blogg vi är många som uppskattar precis som den är!

     1. Det tror jag visst att hon kan, men har du aldrig varit i ett kommentarfält förut? Skriver man en kommentar så kan andra svara på den, det är därför den funktionen finns. Men nu så får du känna på hur det känns för Petra med alla dryga kommentarer som hon får. Skrev du inte något om att kunna ta kritik? Ta till dig av ditt eget råd.

  1. Jag håller med. Hon har stavfel i nästan varje inlägg och man får känslan att hon inte läser igenom texterna hon skriver och det ger inte en professionell känsla.

   Och du betalar väl skatt på allt du tar emot. Även om du inte visar upp det?

  2. Jaja, visst kan kan Petra känna sig ”strak och frisk”, men det ger ett hafsigt lite ointresserat intryck. Hon verkar ju så pedantisk – förlåt pdeantsik – annars! 😉

 2. Vilket härligt paket att få en vanlig måndag!
  Älskar färgen och som du säger, det hållbara tänket 🙂

 3. Vilket härligt paket att få en vanlig måndag!
  Älskar färgen och som du säger, det hållbara tänket 🙂

 4. Helt gratis är det ju inte, eftersom influencers och bloggare måste betala skatt på produkter man får, vare sig man gör reklam för dem el inte. Men härlig överraskning ändå! Riktig snyggt också.

 5. Och förresten, till Ewa, Amanda och Britt-Marie: Kan ni inte bara gå och dra något gammalt över er!

   1. Bra svarat Ewa! Förstår inte varför andra skall svara ÅT Petra…oavsett vad det är. Det är ju hon som tjänar pengar på att ha bloggen men ibland så känns det som att hon lägger ut nåt lite hafsigt med en massa stavfel sen skiter hon i att svara på när folk vill veta vart en viss grej kommer ifrån mm… tycker det är väldigt nonchalant… Jag följer några andra bloggar och influencers, några kändisar och några doldisar men där svarar man på frågor och tar till sig kritik på ett bra sätt. Dom har förstått sin roll

    1. Hej A! Är du här igen och sprider negativitet? Gör oss alla en tjänst och håll dig till de övriga bloggar du följer. Ha en fin dag!

     PS. Väljer du att stanna kvar vore det super om du kunde skriva lite trevliga kommentarer framöver istället! 😊

 6. Varför skall H slippa se dig med mask och grejer? Ni är väl gifta och förhoppningsvis känner man sig bekväm oavsett hur man ser ut. Är väl inte bara ett ”kuttersmycke”?

 7. Gillar bloggen massor! Otroligt inspirerande! TACK, Petra!!
  Och gällande gnället och till och med raljerandet över viss felstavning ibland – ärligt talat!? Lägg ner och ha istället respekt för att det finns massor av människor bland oss med olika grad av dyslexi, från jättelätt till svår och allt däremellan, som får kriga med omedgörliga bokstäver. Intelligenta, smarta, kvicka, vältaliga och inspirerande människor! Vad sjutton spelar det för roll om bokstäverna eller orden hamnar lite utanför skrivregelboken ibland?!
  Ha en underbar (fläckfri?) dag!

 8. Men åh vilka fina kastruller!!! Vilken måndagsgåva⭐️! Bryr mig inte om vare sig stavfel eller om du skattar, ointressant😃. Men skulle önska (på ett snällt sätt) lite mer feedback på frågor och kommentarer, man känner sig lite mer ”sedd” när man får feedback. Så roligt när man får ett personligt svar från dig🤗
  Kram

 9. Nej. Har läst några inlägg nu och så många stavfel och slarvfel i texten får man bara inte ha när man tjänar så jäkla mycket pengar på sin blogg. Hjälper inte med alla fina bilder och dyra saker mm. Följer man en professionell bloggare har man faktiskt rätt att framföra klagomål och förvänta sig en bättring.

 10. Fick lite ha begär på dom kastrullerna, så fina.

  Men, vilket klagande det har blivit här inne, man behöver inte säga allt man tänker…

 11. Haha! Jag dör (som språkpolis, men skit samma, jisses!)

  Överlycklig att det ÄNTLIGEN finns en snygg gryta UTAN fult tryck, tjohoo! 👍

  Köper direkt!

 12. Galet fint utskick.

  Hur funkar det för er som är större bloggare när utskicken kommer, som ni inte bett om?
  Ingår man då ett avtal om marknadsföringssamarbete med avsändaren?

Comments are closed.