GNISTRA SOM VINTERNATTEN

BETALT SAMARBETE ELLOS

.

Ursnygg klänning med kavajslag här, den lilla söta blå här, enkel men gnistrig svart klänning här, sammetsklänning med puffärmar här, silverblus med knyt här, blå sammetsklänning med drapering här, glittrig kimono här och snyggt linne under här

.

Hurreey nu är verkligen festsäsongen nummer 1 här! Personligen tycker jag det passar s å bra och är s å fint med glitter och glans just den här årstiden. Glans som i härlig blank sammet och sidenkänsla och glitter som i paljetter och silver – det passar den vita snön och stjärnorna och den blåsvarta kalla vinternatten bäst!

,

Ovan ser ni favoritfeststyles som just nu finns i shopen hos Ellos och som vanligt har jag en finfin rabattkod som ger er hela 30% rabatt på dyraste varan (inkl alla märken och möbler)  Koden är giltig t.o.m 31/12 och gäller på ordinarie priser och det ni ska skriva i kassan är: 403462

.

.

KRAM

.

.

 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “GNISTRA SOM VINTERNATTEN

Comments are closed.