GLITTRIGASTE BLUSARNA

SAMARBETE MODELIN

.

.

Är ni som jag tokig i läckra blusar?? Tror det är det jag har absolut mest av i min garderob faktiskt men det är bara så skönt och enkelt att hoppa i ett par svarta klassiska slacks och så toppa med en snygg blus eller skjorta. Passar ju till alla tillfällen! Och nu när det är jultider vill man spraka lite extra och vad är då bättre och snyggare än en glittrig blus. Den ovan ÄLSKAR jag på riktigt. En lagom transparent blus med puffiga ärmar, krusad krage och guldiga prickar. Inte för söt utan mer ja ball.

.

.

God kväll vänner!

.

.

Här har jag krupit upp i soffan med en ask frysta After Eight – favvojulgodiset! Men de måste vara just frysta och seega. Mmm. Något annat jag är tokig i Wienernougat och det har jag suktat efter sen i mitten av november och nu, äntligen, fanns de där eftertraktade kartongerna på Ica. Mums. Sen måste det vara Pärlans kolor men de får jag köpa vid nästa Stockholmstrip (Finns ej i stan) och så NK-mint och Anthon Bergmarsipanlimpor med nougat och en stor ask Ferrero Rocher. Och skumtomtar så klaart!

.

Belönar mig lite extra för ikväll har jag varit riktigt fixig – har spacklat och målat allt som är fläckigt och skavt och sprucket här hemma. I ett hem så är det ju så, och speciellt i gamla hus, att a l l t slits och blir lite tilltufsat ganska snabbt. Då gäller det att hålla efter med jämna mellanrum så att det inte blir för ofräscht! Då behöver man inte göra en total make-over för att ma plötsligt inte står ut (Man ska inte samla att-göra-saker- på-hög ni vet:) Men nu så är det fräscht igen och fint inför jul!

.

 

.

Gillar ni blusen lika mycket som jag? Då hittar ni den här

.

.

.

Slänger in en till sprillans ny glittrig blus med magiskt fina ärmar med rysch! Kostar lite mindre än den med guldprickar men en riktig 10-poängare. (Jag har strl S för den som undrar) Ni hittar den här.

.

.

Nej nu ska jag försöka hitta någon ny bra film här som sällskap till mina mumsiga mintplattor! Någon som har ett tips kanske?!:)

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

7 thoughts on “GLITTRIGASTE BLUSARNA

  1. Den prickiga blusen är superfin. I jul har jag klickat hem ett par Vida härliga svarta kostymbyxor som jag kommer att varva med olika blusar. En för julafton, en för mellandagsfesten, nyår och trettondagen. Byxorna är så sköna och höga i midjan det gillas. Mvh Åsa

  2. Vilka jättefina blusar!
    Hur upplever du den svarta? Är den transparent så att man behöver ett linne under?
    Eller någon annan läsare som vet?
    Kram

  3. Hej! Länken till den svarta med guldprickar fungerar inte. Kan du lägga ut vad den heter så den går att hitta på hemsidan?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *