JUL MED IITTALA

BETALT SAMARBETE IITTALA

.

Fruktfat! Hur juligt är det inte att ha ett sånt? Frukt är jul helt enkelt (När jag var liten så fick pappa, som var entreprenör och drev flera företag, varje jul en massa fruktkorgar och jag tyckte det var så himla festligt:) Nu har jag dessutom det finaste fruktfatet av dem alla – Alvar Aalto Collecton från Iittala. Vet ni förresten att designen Aalto vann världsutställningen i Paris 1937 med sina vågiga design? En tidlös klassiker som nu känns modernare än någonsin och skålen hittar ni här

..

.

.

I samma serie finns den finns denna vas som passar överallt och jämt och hos alla. En modernare Aalto. För juliga amaryllisar lika bra som ett fång våriga pioner – den perfekta presenten och julklappen skulle jag våga påstå! Finns här.

.

.

.

SÅ fint hur det vågiga går igen i de olika Iittalaprodukterna.

.

.

Vill du ha en rabattkod på klassiska Iittala så här till jul och kanske hitta fler fantastiska gåvor som varar? Då ska du får det! Med koden PETRA20 så från ni nu hela 20% rabatt på allt hos Iittala och på en hel order. Koden gäller from idag och en hel vecka (dock är fredag 13 december sista datumet att beställa för garanti av leverans innan julafton<3)

.

.

KRAM

.

.

.

 

 

Rekommenderade inlägg

5 thoughts on “JUL MED IITTALA

  1. Min pappa fick också julkorgar med frukt och blommor i samt, apropå Finland, Fazers gröna kulor. Jag tyckte också, som du, att det var festligt och kul när han kom hem med dem (på 70-talet).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *