HEJ NYA VECKA

SAMARBETE/ANNONSLÄNKAR FÖR ÅHLENS

,

Jag och min sprillans nya blus!

.

.

Hej på er snyggingar & hej nya vecka!

,

Yepp måndag idag och det känns. Lite turbulent sådan med plötslig akut städning av tjejernas skola och jag vet inte riktigt varför. Många rykten han spridas bland eleverna men inget bekräftat men i dessa tider är ju barnen redan så oroliga. Bara att lugna och står där trygg och lugn och mammig i stormen. Tycker jag fixar det ganska bra faktiskt, känner mig inte så orolig utan mår ganska prima (Kan ha med min pms-medicin att gör ja. Rekommendera alla som har massa oroligt fladder inom sig att försöka få lite må-bra-piller av husdoktorn)

.

Nåväl, idag var jag en sväng nere på stan och till min glädje var det ganska många som var detsamma! Och i princip alla visade hänsyn till varandra och gick små omvägar så att man inte var närmre än ett par meter. Fint att se. Shoppade bla massa påskgrejer som påskharen ska ge skatterna och överraska med, skönt att ha det fixat redan inför nästa vecka.

.

.

,

Jag allvarlig rakt framifrån, inte så ofta jag kör den posen haha (vänder per automatik alltid vänster sida mot kameran och ler:)

 

 

.

Alltså jag gillar den här stilen! Charlies Änglarstilen med höga utsvängda byxor och lite sjuttiotalig brun blus med volanger på axlarna och knyt i midjan (den modellen är btw den mest smickrande man kan ha, älskar blusar med axelvolanger )

.

,

 

Och visst är mönstret så fint..

.

Byxor hittar ni här, (byxorna sitter helt annorlunda på modellen än på mig. Om de ska vara så där jättebaggy så måste jag gå upp två storlekar. Jag har strl 36) blus hittar ni här  (jag har strl 36) och clutch hittar ni här

.

.

Nu ska jag och Moje gå ut och plocka blommor här (ännu en jättevacker solig dag) för det säger han att han vill blondinen här bredvid mig i soffan! Lite Tjuren Ferdinand över honom, han älskar att prata om och dofta på blommor (fast han vill inte sitta i lugn och ro direkt, full fart ska det vara…;) Sen ska vi nog baka något smarrigt tror jag. Igen:)

.

Ha nu en fin fortsättning på dagen och var rädda om er!

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

19 kommentarer till “HEJ NYA VECKA

 1. Jobbar som sjuksköterska och vill uppmana dig Petra att titta på dagens rapport SVT! Kanske förstår du vidden av samhälls situationen och tar ditt ansvar och stannar hemma i påsk. Du kan säkert blogga vidare om blusar , bakning och inredning hemifrån.

 2. Jättebra om du som förebild kommunicerar att ni stannar hemma i påsk. Det är få som har samma möjlighet som du att nå ut med detta viktiga budskap.

 3. Det är bra att du ikläder dig rollen som en av Charlies Änglar för nu verkar du ha fått i uppgift att rädda världen, eller iallafall fjällvärlden. Lycka till med den! 😉 Snygg är du som få, vad du än har på dig. Du har t.o.m lyckats få en underställstjej som jag att bli intresserad av kläder och det är nog nästan en större bedrift än att rädda världen skulle jag säga. Ha en fin tisdag fina Petra.

  1. Oj vilken barnslig kommentar! Rädda världen??? Läser du inte tidningar eller ser på tv? Varje dag Varje timme handlar det just nu om att stanna hemma. Många blir så ego och tänker att varför ska just jag?? Det händer inget om jag åker bil och sitter i en stuga. Tänk om alla tänker så? Varför tror du det just nu gås ut med att STANNA HEMMA! Behöver jag förklara?

   1. Jag bor själv i en fjällort uppe i norr och svär åt alla sörlänningar som nu kommer hit och smittar ner oss, fan ta er, vi som klarat oss så bra hittills! Jag är precis lika orolig som du och alla andra är. Men nog måste man väl få skämta lite även i dessa tider. Kalla mig löjlig, men det är så jag tar mig igenom tuffare tider, med hjälp av lite svart humor och även helt vanlig torr humor också för den delen, när det passar sig. 😉 Var rädd om er därute!

 4. Ja, myndigheterna vädjar nu till alla att INTE resa i påsk. Sverige har valt att inte rakt ut förbjuda, utan vill se att svenska folket klarar av frihet under ansvar. Visa att du gör det. Jag vill inte sluta följa din blogg, men åker du till fjällen i påsk vete sjutton om jag klarar av det. =(

  1. Håller med dig, och hoppas att även resten av Sverige slipper visiter från alla hänsynslösa påskfirare som ser sig som odödliga.

 5. Så otroligt vacker! All styrka till dig som får ta så mycket skit (och många gånger obefogad kritik) jämt och ständigt, oavsett vad. Jag hade då aldrig pallat det men tack för att du orkar och fortsätter att dela med dig av allt mellan himmel & jord, glada och mindre glada stunder, det uppskattas enormt!

  1. En stilla vädjan att man kommunicerar att man kommer att följa kungens och statsministerns råd är väl inte att kasta skit på någon? Vad jag har sett så har Petra stannat hemma och inte rest, dvs. agerat föredömligt. Det flera ber om är att bloggare som verkligen kan påverka (vilket de flesta inte kan) går ut och säger ”I år stannar jag hemma! Det kommer fler påskar”. (Man kan i och för sig tycka att det borde räcka med kungens och statsministerns vädjan…)

   1. Nu syftar jag på det Petra får ta emot över lag och inte bara nu men även här ovan finns det mindre trevliga kommentarer, inte enbart avrådan att åka eller önskan om att hon ska föregå med gott exempel. Vissa av läsarna är ju bara här för att hitta något att störa sig på och få en chans att vara otrevliga.

 6. Hvis hun drar på fjellet nå så tror jeg dessverre hun ødelegger karrieren sin som influencer. Detter er alvorlig.

 7. Superhärlig blus Petra, den gillade jag verkligen. Puffen på ärmarna var så fina. Lite trist och sorgligt är det allt med alla resor i påsktider som blir inställda av detta hemska virus men vi får helt enkelt se framemot nästa års påskresor och göra påsken mysig på nya sätt.

 8. Ääälskar blusen, har dille delux på blusar med puffärm och axelvolanger och har spanat in just den blusen och nu får den nog bli min när jag ser hur fin den är på dig!

  Ja fasen va tråkigt om det nu inte blir nån påskresa för er..
  Jag skulle till Palma i april med bästis men den har blivit cancelled nu såklart, jätteledsen för det för hade verkligen sett fram emot den, men får bli till hösten istället kanske! Hoppas det är grönt ljus då.

  Ha en fortsatt fin vecka och tack för receptet på fish tacon också, smarr!

 9. Jag förstår inte alla er som kommenterar gällande deras fjällresa. Petra har inte plikt att tala om allt för oss. Dom kanske måste prata igenom detta med dom andra dom bokat resan med, sina barn etc etc. Det första är kanske inte att skriva på bloggen så alla gummorna i stugorna är nöjda.

 10. Hej!
  Kan du tips om vad du äter för medicin mot pms? Känner du av några biverkningar?
  Ha det bra!

Comments are closed.