LÖRDAGENS

REKLAMSAMARBETE MODELIN

.

Tjohooo här kommer jag med seeent inlägg denna lördag! Har varit så Busy fram tills nu och ”nu” är när jag har landat i soffan efter en härlig middag och ska se på lördagsfilm och äta årets första rabarberkakan som jag bakade tidigare idag. Mums. Alltså egen rabarber att knipsa, där pratar vi feelgood de luxe! Blir typ lycklig av vårens första rabarberskörd – den är sååå maj och ni vet den där sköna sprittande känslan.

.

.

.

Jag innan vi cyklade förbi goda vänner tidigare ikväll! Tycker så mycket om denna outfit helt från Modelin (Ni har väl inte missat nätbutiken Modelin?) Ett par toksköna coola beige slacks som jag har typ jämt nu från Second Female med lagom vidd och häng, lyxig trikåtopp med pärlknappar från Veronica Virta  och så jackan som jag fått fler frågor om. Jo denna going från Busnel är ny och i finaste beige färgen Sand. Så där extremt användbar, för så som jag använt min långa svarta Busnelkappa senaste halvåret (Jag har strl 38 för Busnel är små i strl)

.

.

.

Häpp! Haha, ibland när man poserar för kameran alltså, då går det fort:) (Skyller på Moje som tjatade att vi skulle cykla nuuu strax utanför bilden här;) Men visst är det schysst med klassiska tidlösa plagg? Me like a lot och vill ha mer och mer sånt i garderoben!

.

.

Ha nu en fab lördagskväll vänner!

.

KRAM

.

.

.

 

Rekommenderade inlägg

20 kommentarer till “LÖRDAGENS

 1. Sorry, just can’t stop staring your face. So swollen and unnatural…and how beautiful you were 10 years ago on your wedding day, chin and cheeks much smaller than today and your eyes were not so puffy. Wish you could leave those totally unnecessary injections and fillers. 😔

  1. Ps. You yourself asked what we thought of when you were taking those latest injections.

  2. Det verkar råda stor okunskap om de behandlingar som finns. Profhilo är inte det minsta volymgivande. Det ger fukt, men framför allt startar det kollagennybildande längre ned i huden. Det är ingen behandling som fyller ut, effekten av förnyat kollagen och uppstramad hud kommer efter ca 4 veckor. Petra har mig veterligen inte gjort några volymbildande behandlingar alls. Däremot är hon 10 år äldre sedan bröllopet. Hon var ganska mycket smalare då. Går man upp i vikt blir även ansiktet rundare. Samt att underhudsfettet vandrar neråt överallt (tyvärr) även i ansiktet. Ansiktet ändrar form med åren, och kan se rundare ut.

   1. Precis så. Jag har aldrig någonsin haft volymgivande fillers i mina kinder. Jag väger dock 4 kg mer nu och 10 år har gått sen bröllopet. Tack för att du förklarade:)

 2. Jackan är ju såååå fin! 🤩

  Fy skäms på er andra två här ovan… 🤬

   1. Så länge folk sitter och är rent utav oförskämda och elaka så tänker jag inte hålla tyst, nej.

 3. qui sont ces gens qui ne font que critiquer?j’aimerais bien les voir, comment sont ils?arretons la critique.Je vous trouve très jolie!

 4. Jag kräks på folks ohyfsade kommentarer. Har somliga helt glömt bort att de en gång i tiden (troligtvis) fick en uppfostran? Man kan kritisera andra människors val, men inte vara elak.

 5. Hej, jag tycker att du ser så fin ut. Det strålar om dig så lyssna inte på elakingarna🥰🥰

 6. Tycker att du är fin så håller inte alls med en del i inlägget. Dina inlägg i bloggen är intressanta och innehållet upplever jag givande för min del. Fortsätt som du gör för oss som gillar dina inlägg och innehåll.

 7. Hej! Jag skulle precis skriva och fråga vad du gör för behandlingar för att få sådan lyster i hyn? Är det au naturel eller sminkar du med highlighter? Jag vill få mer glow, men kan troligtvis inte göra profhilo, så letar alternativ (har för mig att jag läst tidigare att du gjort profhilo-behandling). Kör du dermapen/microneedling eller kemisk peeling eller annat?

  1. Det bästa du kan göra är att gå till en klinik och prata med dem där.
   Petra! Det där va så snyggt på dig!

 8. Skymtar en ny snygg spegel i bakgrunden 😄 Får man fråga vart den är köpt? Ser himla maffig och fin ut 😍

Comments are closed.