FYNDA IKVÄLL!

INNEHÅLLER REKLAM/ANNONSLÄNKAR ÅHLENS

.

Här kommer lite suveräna fyndtips på söndagskvällen! Har alltid tyckt att Åhlens har mycket snyggt i att egna hemmasortiment och nu har de ikväll fram till midnatt 25% på det och då kan man ju passa på att handla sånt som man kanske behöver lite nytt och fräscht av! Till sovrummet, badrummet, barnrummet, tvättstugan osv. Många många fina påslakan och överkast och sängkappor finns det hos Åhlens och ovan ser nu toksnygga påslakan som blev s å fint i Mojes säng, finns här Supermatchig snyggkudde med fransiga harleqinrutor finns här

..

(Tips! Spana också in gardinsortimentet)

..

 

.

Moje har ju haft fina rottingkorgar för sina leksaker man jag blir tookig på såna, de släpper ju massa bös och så repar de de vitmålade golven. Nu är golven på ovanvåningen sprillans nymålade faktiskt (sååå fräscht) och nu ska de inte repas igen så jag köpte dessa fina tvättkorgar i tyg som är stabila och sväljer MASSOR

 

 

.

Den där grå tygkorgen med läderhandtag som är bredvid Moje på mattan fick han fyra stycken av. SÅ snygg och praktisk och stadig. Har det fina namnet Petra och finns här

.

.

Söndagens bästa shoppingtips från mig mina vänner!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “FYNDA IKVÄLL!

  1. Håller med om att Åhlens har mycket fint. Jag brukar alltid gå en sväng extra hos dem när de haft sin rea ett tag för där och då kan man göra enorma fynd. Senast köpte jag en hängande stol till ett uterum för bara 200kr. Sedan gillar jag att luncha på Voltaire i Åhlens huset. Jag gillar inte heller de där korgarna i rotting för som du säger de repar och förstör och går sönder för fort. Ha en fin fin start på nya veckan

Comments are closed.