NYSTÄDAT HOS TONÅRINGEN

.

Men vad har vi här? Ett helt supernystädat superfräscht tonårsrum! Händer inte för ofta kan jag lova haha. Men jag hade ett jobb på Insta då jag fotade Lolo´s rum ”före och efter städ” så då kan jag. ju lika gärna passa på att ge er lite ”tonårsvind” idag:)

.

,

.

Är såå glad över attt vi fixade vinden! Detta var ju förut en sk råvind, oisolerad med plank överallt och som enbart var för förvaring och bara. så EXTREMT omysig. Jag trivs ju inte riktigt att bo i hus där inte allt är fräscht har jag märkt, det blir som ett dåligt samvete med en  sunkig källare eller trist vind eller något annat rum som inte är ”gjort”! Nä usch och fy. Jag älskar gamla hus men oälskar sånt som inte blir gjort och ordentligt renoverat.  Yes bra blev det och Lolo stortrivs (det viktigaste) och så fick huset 30 kvm extra boyta!

.

.

Idag har jag varit busy med ett uppdrag och sen så var jag iväg och fick lpg-massage på Balansportalen igen för kroppen mår verkligen bara s å bra av det! Har bestämt att jag ska köra lpg med jämna mellanrum nu, även på vinterhalvåret. Sen ska jag till naprapat imorgon med min onda axel, en ny som jag aldrig provat, och jag hoppas verkligen att han inte torterar sina patienter han med för alltså jag höll på att smälla av sist jag var hos en naprapat som stack sina nålar rakt ner i mina muskler och gosade runt lääänge. (Fast det blev ju jättebra sen iofs så han visste vad han gjorde, sadisten:) Hoppas på bra snabbt resultat och sen ska jag börja träna igen för oh my vad jag saknar det…

.

.

Nu blir det måndasgmys med fruktsallad och ännu ett avsnitt av Älska mig på Viaplay! (SÅ bra!)

.

.

Önskar er en fin kväll så ses vi imorgon igen!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “NYSTÄDAT HOS TONÅRINGEN

 1. Så himla fint där uppe hos Lolo, mysigt med en egen vind liksom😍

  Den är så himla himla bra den serien, älskar Josephine Bornebusch, sjukt bra skådis och grym regissör uppenbarligen.
  Tyckte det var kul att några scener är tagna på hotellet Lopesan Baobab på Gran Canaria också, där vi var härom året. Rekommenderas f.ö, helt grymt ställe.

  Ha en fin kväll✨

 2. Wow, så himla snyggt! Kul med inredningsbilder, alltid så inspirerande. Hoppas axeln blir bättre, inte roligt att ha ont.

 3. Verkligen fint hem och vindsrum. Vilken takhöjd är det där taket är som högst? Vi funderar på att inreda vår vind, men är osäkra på om det är värt det med tanke på befintlig takhöjd där.

  1. Tack snälla! Åh vad kan det vara, strax över 3 m kanske? Vi har ju ett ganska brant sadeltak och innertaket går upp i nock:)

Comments are closed.