SNYGGFÅTÖLJ

,

Åhåhåå vilken underbar tvfåtölj jag snubblade på idag! Lite pricy för en sån men så klart i finfin kvalité och helt oemotståndlig och preciiis vad jag letat efter till tvrummet. Ville ju ha 1. en nätt fåtölj men en gosig och omfamnande, 2. en skön men fast fåtölj (som man liksom sitter mer rakt i och inte sjunker ner i. BRA för min nacke!) 3. i ett riktigt TÅLIGT tyg pga man har 4 barn/tonåringar. Så stod den bara där, så bullig och go i fint bouclétyg som man ev kan spilla lite på utan att mammas värld går under (hehe) Kommer från Ferm Living

.

.

.

Så mullig! Ny tvbänk är förresten beställd det med äääntligen (man börjar med att måla trägolven och sen rullar det på och så får man tummen ur med annat  som bara väntat. Det blev hur som helst ett Montanaskåp, tror det blir jättebra:)

.

.

Nu ska jag natta liten trött Moje här men ha en finfin kväll alla!

.

.

KRAM

.

 

.

Rekommenderade inlägg

32 kommentarer till “SNYGGFÅTÖLJ

  1. Hade du sagt så om du kommit hem till en kompis som visade sin nya fåtölj som var den på bilden här? Nej, precis. Tror inte det. Så jävla fegt att sitta bakom skärmen och skriva så.

   1. Helt enig, så onödigt, tillför absolut ingenting och jag tror, precis som du, att så hade man inte uttryckt sig face to face.

    1. Nej så säger man inte..men face to face, om min vän frågat om min åsikt hade jag svarat att det inte var min smak. Vill inte att människor ljuger för mig. Jag tycker den här fåtöljen påminner om något du kam se på arbetsplatser..och tyckte kanske inte den passade in riktigt. Men jag har svårt för beige å grått tillsammans också. Å så länge Petra är nöjd och trivs så är det toppen! Vad alla andra tänker och tycker är ju ganska ointressant 🤗
     Man kan inte älska allt och alla..det är inte mänskligt.

     1. Åh då är vi tvärtom du och jag, jag tänker alltid på att. jag inte ska såra människor. Det är det viktigaste. Om någon vän frågar dig om den är ”tjock”, svarar du ärligt då också (om du ev tycker denne är överviktig) Nej vänlighet går främst, man behöver absolut inte säga vad man tycker jämt eller sin ”sanning” (man kanske tom har usel syn eller smak för övrigt;) Det lär man sig när man får barn om inte annat! (Och linnefärgat och greige/grå/blått är faktiskt grymt tillsammans , du måste bara våga testa;)

     2. Du skrev det själv,man behöver inte alltid vara ärlig. Så nej, jag skulle inte säga att någon var tjock. Tycker inte att det är samma sak att jämföra fetma med en möbel? Däremot frågade jag en vän om det syntes att jag gått upp i vikt och hade inte blivit ledsen om hon sagt det. Mer bekräftat det jag ser sjäv. Om jag frågar vill jag ju ha ett ärligt svar. Varför annars fråga?
      Du tar ofta extrema jämförelser för att liksom ”rätta” den som inte tycker som du. Smaken är som baken..gillar färgerna beige och grått var för sig men inte tillsammans.

     3. Så klart jag inte gör, jag tog i lite bara för jag undrar verkligen var såna sanningssägare som du drar gränsen? Kan man säga att någons nyköpta hus eller bil eller sommarstuga är ful osv. Är man negativ så kan det såra, oavsett vad det gäller eller hur. Jag är bara lite nyfiken hur du tänker!

      Själv blir jag inte alls ledsen över om någon ogillar något jag visar. Tänker kanske att jag själv aldrig skulle skriva så bara😊

 1. Snyggfåtöljen 💫 Älskar att den är så lättplacerad/möblerad, trots sin bullighet. Ska bli spännande att se vilken tv-bänk det blev från Montana. Tack för inspirerande inlägg.

 2. Jag tyckte inte heller att den var jättefin men jag vet att allt du gör blir så fint! Jag har tyckt likadant om flera saker tidigare men det slutar alltid med att jag själv vill ha samma. Du är bäst på att få det fint omkring dig, inreda och klä dig fint. Tack för inlägget, ska se vad jag tycker om några veckor!
  Kram

 3. Cool! Men är den bekväm? Även för H som verkar vara av det längre slaget 😉 Kan du inte visa en bild där någon sitter i den så man får lite mer proportioner?

 4. Denna var inte alls min smak. Tycker den ser hård och inte alls så mysig som jag vill ha en fåtölj.
  Men tur att alla tycker olika. Är den verkligen skön att sitta i?

 5. Kul med lite nytt! Ser fram emot att se vilken Montana det blir, Valerie Aflalo har ju en som är så himla fin.
  Vi har en väldigt lång tv-vägg så blev två tv-bänkar från Ikeas Sthlm-serie i valnöt, så det blev en jättelång.
  Fint att göra stilleben på 🙂

  Älskar att du fått in lite varmt trä i ditt hem, som dina köksstolar från &tradition (döööavis!), är det något du kan tänka dig på fler ställen i huset? Möbler och detaljer i trä alltså.

  Gillar dina inredningsinlägg mucho, och ditt vackra hem.
  Kram

  1. Ja ALLT som Valerie har hemma är ursnyggt och ditt hem är också AMAZING så detsamma snygging! Kraam

 6. The chair is beautiful. I love they way you styled it with the Panthella lamp and I spied a beautiful Menu lamp as well!

 7. Fin fåtölj! 👍Har en oppo från blås station i samma anda som är magiskt skön! Så härligt att kunna snurra på en fåtölj också. 👍

 8. Så fint det blev. Älskar mattan, var har du hittat den? Försökte leta bland dina tidigare inlägg; men hitta ingen info. Hoppas du har möjlighet att svara 😃 Ha en fin lördag

Comments are closed.