EN DAGENS VARSÅGOD

INNEHÅLLER REKLAM/ANNONSLÄNKAR LINDEX

.

I gårdagens inlägg var det ju ett par raringar. som undrade vad jag hade på mig! (Tokgillar själv denna sköna outfit så jag förstår att det undras hehe;) Favoriten av byxor är taperedbyxor, ni vet de som är lite höga i midjan och liite lösa runt rumpa och lår och går ihop ned mot knäna. Ger en cool så där avslappnad look och passar bra när man har lite rumpa och midja! Dessa i fake-skin (men som a n d a s) är lätta och sköna och har en lite så där snyggt mörkbrun färg finns här. (Finns även i svart här) Jag har strl 36 på dessa och ja då sitter de inte superlöst på mig utan mer som jag vill ha det.

,

,

.

Toppen är en soft långärmad åtsittande med snygga detaljen axelvaddar. Finns här!

.

.

Idag denna smysiga söndag händer lite spännande saker här i Småstaden så got to go! Men vi se ju snart igen så klart:)

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

29 kommentarer till “EN DAGENS VARSÅGOD

 1. Haha, lustigt! Byxorna har jag tittat på men tänkte inte på att de fanns i andra färger. Ursnygg outfit! Ha en söndag!

 2. Plastic (superfula, förlåt!) billiga byxor, på dig?? Nu har jag sett allt!🤣😂

  1. Och det kände du att du behövde häva ur dig? Kändes det bra? Du måste inte tycka att allt är snyggt men jag skulle önska att du var så pass mogen och vältalig så du kunde uttrycka dig som en hederlig människa!

  2. Hört uttrycket ”har man inget snällt att säga ska man inte säga något alls”? Antingen så fattar du inte vad nettiket är för något eller så provocerar du och tycker det är kul. Vet inte vilket som är värst.

  3. Håller med att dom ser väldigt billiga och plastiga ut för att Petra skall använda dom som en favorit 🙂 men vi kanske får se dom på henne när hon strosar runt på NK framöver he he he

  4. Att du orkar lägga energi på att vara negativ? Gör något kul istället! Man blir gladare! Tips!

 3. Nä , länken till toppen fungerar tyvärr inte.. Går färgen åt lila el är den beige 🤔

 4. Allt är såå fint! Varifrån kommer den coola svarta lampan, som man skymtar bakom dig?
  Ha en fin söndag!

 5. Har också köpt dom men vill ha dom kortare och undrar om någon vet hur man gör, kan man bara klippa av ?

  1. Jag brukar bara klippa av, sen har jag limmat upp kanten med tyglim. Har inte dessa byxor dock, men gjort det på flera andra ”skinnbrallor”! Funkar hur bra som helst😊

  1. Jag är ledsen att jag inte har kunnat ge er kulören än. Jag har brutit fram färgen på Nordsjö och den kommer heta HoP No filter och finns i deras system i mars. Tydligen en lite omständig process med denna (finns ingen ncskod på denna kulör heller tyvärr)

 6. Jättesnygg lampa! Påminner den lite om dina föräldrars supersnygga lampa som de har i ett fönster? Har problem att hitta fönsterlampor då jag har jätte smala fönstersmygar ( vet inte om det heter så ). Älskar designklassiker men mina fönster är ett stort problem tyvärr. Denna kanske hade varit något. Kläderna var väldigt fina på dig.

 7. Snyggt på dig som vanligt! 💫Gissar att det inte är en slump att du matchar även inredningen bakom!🤗

 8. Fina foton. Har haft två jättesnygga plastbyxor som tyvärr blev så osköna pga att de inte andades alls . Har det kommit något nytt nu som andas trots att det är fake?

 9. Gillar dina tofflor🤎🌟 och outfiten också. Bra med tofflor så ingen behöver få kaffekoppen i halsen😜
  Kram

Comments are closed.