INTE SVÅRARE ÄN SÅ

BETALT SAMARBETE ELLOS

,

Perfekta snyggbyxor finns här, beige tröja här, sidenblus här, leoblus här, bälte här, sweatklänning här, vit tröja här, svart kjol här, beige skjorta här, svart skjorta här, halsduk här, långkofta här, svarta momjeans här

.

.

Bonjour mes amis!

.

Dags för lite superfräsch sprillans ny inspo från Ellos igen! Vet inte hur det är med er men just nu vill jag bara massa softa  plagg… Såna som känns så där enkla att kombinera och är mjuka i tonerna! En liten nya basgarderob till våren helt enkelt:) Och det behöver inte vara svårare än det ni ser ovan. Ett par riktigt schyssta byxor med slag och vidd och så ett par tuffa svarta mom-jeans (älskar såna) och så lite blusar, skjortor och tröjor till som går att kombinera. Någon fin ny sjal ton-i-ton (så mycket ton-i-ton överallt 2021!) och ett ballt skärp som syns! Sen något att. bara vara i hemma – som en mjuk sweatklänning. Tadaaa- klart!

.

Min rabattkod ger  er hela 33% rabatt på den dyraste varan på ordinarie pris + 5% extra rabatt på alla nedsatta priser. (Giltig t.o.m 31/1) Koden ni ska använda i kassan är: 435401

.

.

Happy shopping nu vänner!

.

.

.

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “INTE SVÅRARE ÄN SÅ

  1. Tacksam om du svarar på min fråga från förra inlägget: Har haft två jättesnygga plastbyxor som tyvärr blev så osköna pga att de inte andades alls . Har det kommit något nytt nu som andas mer trots att det är fake?

    1. Hej! Jag har flera fuskskinnbyxor både från H&M, Vila, Lindex & MQ och alla funkar jättebra! De varken klibbar eller gör att jag svettas! Dockgillar jag inte skinnbrallor på sommaren för att de inte känns som att de är i säsong. Hoppas mitt svar hjälper dig lite men vill du veta mer sånär du nog vända dig till butiker eller direkt till märket för mer info. Jag tyckerinte det är värt att köpa äkta skinn och de säljs ju knappt längre!

Comments are closed.