TRULS 20 ÅR

.

V i l k a otroligt mysiga dagar vi haft denna helg! Förutom att vädret har varit galet soligt och härligt (ja extremt kallt också men ändå, s o l:) så blev födelsedagsfirandet och myset i Stockholm magiskt. (Coronaanpassat magiskt vill jag bara tillägga också) Jag hade bokat rum på mindre boutiquehotellet Bank Hotel där vi aldrig bott förut och det visade sig bli en total fullpott! Vilket sabla trevligt hotell va? Ojojoj. Och vackert och spännande och kul för små och stora barn! (hotellet ligger i gamla banklokaler – därav namnet:)

,

,

.

Japp det blir mest bara ajfånbilder idag men vet ni, jag kände att nu när vi äntligen skulle göra något härligt ihop hela familjen fick det bli lite bilder när det passade och lite lagom så där:) Lagom tidigt på födelsedagen smög vi över till Trulles rum och sjöng och hurrade av gav presenter (Han hade önskat sig en Mac Book Pro så det var lätt att köpa fölsispresent:) Sen blev det ootroligt god frukost ner på Bonnie! Frukost ända till kl 12, varför har inte alla hotel det? Och fin buffé och en meny med allt lyxigt frukostgottit man kan tänka sig. Jag valde Egg Florentine och höll på att trilla av stolen av smakerna och vill bara ha det till frukost nu haha

.

.

 

.

Vi åt även middag på Bonnie och var nästan helt ensamma i restaurangen! Tror det var bara tre bord som var upptagna. Personalen pysslade om oss och så fick Trulle och Moje varsin Smashed Piggy Bank att slå sönder och denna efterrätt är hotellets ”grej” och ja helt ärligt, det var så festligt och DET VAR DET GODASTE! (En chokladspargris är för 3-4 personer och fylld med maränger och bär och slås sönder med en lite hammmare och så hälls det över kolasås på glass och vaniljfluff. Ni måste prova detta med era barn! Så kul istället för vanlig födelsedagstårta)

.

.

Och nu är vi alltså hemma i Småstaden och jag håller på att tvätta hundra tvättar typ och slår in paket igen. Jag har ju nämligen ett till barn som fyller år och det imorgon – Bea blir 12 år hurraaa!!! (Varför ska man sprida ut sina förlossningar över året liksom??;)

.

.

Ha nu en fin söndagskväll godingar så ses vi imorgon igen!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “TRULS 20 ÅR

  1. Så härligt att få fira med hela familjen! När barnen är så stora är det inte alltid man kan (eller får) göra det. Ni ser ut att ha haft en supermysig helg och är så fina allihop❤

  2. Vilken rolig bild, nr 2 när föräldrarna syns i spegeln med kameran i högsta hugget. 🙂 Spännande hotell – måste kollas upp!
    Mayram

  3. Le Hibou är min favorit bar 🙂 Deras drinkar är magiska. Älskar att sitta där en kväll framför öppna brasan, eller titta ut över Stockholm från terrassen en sommarkväll 🙂

  4. Snygg blus du bär,där dotter och mor är på samma bild.Hoppas den är ny…..villl ha! Kan du berätta märke och inköpställe? Ha en fin dag

Comments are closed.