& IDAG ÄR DET BEAS DAG!

.

Duka inför tidig födelsedagsmiddag i matsalen! Yes tårtan får stå på bordet för foto, den är nere i matförrådet i källaren igen just nu (det är SÅ bra med ett sådant skafferi som är svalt och som sväljer allt man inte vill eller kan ha i kylen) Nutellatårta är det iaf eftersom det är Nutelladagen idag och Bea älskar Nutella. Bea är alltså dagens födelsedagsbarn och blir 12 år hurraaaaa!

,

,

.

Älskar ju att fixa och dona till allas födelsedagar, det bästa som finns. Och att fylla år själv också, alltså vem tokgillar inte det!?:)

.

.

.

Beapluttan spanar lite födelsedagspresenter efter skolan! Hon fick massa smycken, massa pyssel, kläder, en sån lampa som gör stjärnhimmel i hela rummet ni vet, en lightbox för att skissa och stencilera (hon är tokig i allt. kreativt)

.

.

.

Så en ny cool kick-bike! (Hade kanske helst velat ha en elsparkcykel ja men jag tycker de är lite småläskiga till barn? Men skatten blev så glad över denna också:)

.

.

Så idag firar vi igen alltså här hemma i Småstaden! Hoppas ni också har det bra vänner? Sååå glad att ni kikar in<3

.

 

..

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

30 kommentarer till “& IDAG ÄR DET BEAS DAG!

 1. Åh så fin tårta!
  Är ljusen de långa 18 cm?
  Och var hittar man den fina kick biken? Den hade min blivande 10 åring älskat!
  Tusen tack på förhand.
  kram
  Maja

 2. Grattishälsningar till din fina dotter!🎂
  Så snyggt färgmatchat med tårta, ljus, rosor och underlägg. Varmt och inbjudande! Stilrent. Förstår att din dotter har ärvt ditt kreativa anlag! Du är fasen mig helt otrolig!

 3. Grattis till fina Bea som var bebisplutt när jag började följa dig🌟💕
  Så himla smakfullt i ditt nystylade matrum och så fint med gardiner!
  Hoppas ni får en härlig kväll med firande🎁🛍🎉
  Kram

 4. Mysigt ni har det❤️ Alltid så stiligt o fint✨ Min son önskar sig en lampa med stjärnhimmel, vilket märke köpte ni till Beatrice, tack på förhand o grattis🎈

 5. Näää… Jag tokgillar inte alls att fylla år!!!! Firar inte min födelsedag sedan snart 20 år tillbaka och blir MYCKET irriterad om någon skulle få för sig att uppvakta mig. Tar det som en förolämpning i så fall och svarar varken i telefon eller på sms om någon skulle få för sig att uppvakta mig.

  1. Oj vad dramatiskt, själv har jag varit svårt sjuk och är därmed väldigt tacksam för varje födelsedag jag får fira.

 6. Jättefin dukning! Var kommer underläggen, ljusen och servettringarna ifrån? Hoppas Bea och ni alla får en underbar dag!

 7. Grattis till din fina fina Bea! Åh, så otrolig fin födelsedagsdukning!! Tack för att vi får vara med på ett hörn 🙂

 8. Grattis till söta Bea! Vilken dukning, så vackert med persikofärg till ask. Och vilka flotta ljus i tårtan! Jag vill veta var allt kommer ifrån!🥰🎂

 9. Dear Ellinor,so sad to hear you don’t like to celebrate your birthday. There is nothing we can do about getting older, may as well embrace it and enjoy that day.

 10. Grattis Bea! Håller med, födelsedagar ska firas stort! Min grabb härhemma fyller också 12 i år, fast i mars. Klurar hur man ska göra med kalas, känns inte som man vågar bjuda in släkten inomhus så det kanske får bli korvgrillning utomhus?! Min grabb är ochså galen i Nutella så jag tar gärna receptet på nutellatårtan.
  Kramar

 11. Grattis Bea!
  Roligt att följa er då min dotter är i samma ålder.

  Skulle vilja veta vad väggfärgen heter som du har i matsalen 🙂

 12. Grattis till din dotter Bea, redan 12år…..hon var ju bara en liten bebis när jag började följa din blogg, jisses vad tiden går.

  Så vacker dukning! Du är så duktig!! Alltid lika kul att kika in här.
  Kram P

Comments are closed.