LOVE IS IN THE AIR

.

Någon mer som peppar för en helg med L O V E!?! Älskar som sagt högtider och all form av firande och det bästa är ju att fira kärleken riktigt ordentligt inte sant?+? Här ovan ser ni det som jag fixat till min honey till Valentin (skatternas överraskningar får jag hålla på själv eftersom jag vet att de som gosungarna minsann är här inne och kikar ibland<3) Favoritgodis i fina förpackningar, lyxigt bubbel, rosor och så lite sånt ja mmm ja sånt som en man kan önska från parfymeriet:)

.

.

Önskar er alla en f a b fredag – nu ska skatt hämtas från föris och sen blir det en tur till godisbutiken som jag har lovat!

,.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

16 kommentarer till “LOVE IS IN THE AIR

 1. Du har så himla fin stil! Måste fråga vart är dessa små fötter i från, salt och peppar ser det ut som?
  Glad alla hjärtans dag:-)

 2. Jättefint, ser ut att bli en härlig helg! Själv ligger jag lite efter men hoppas på att kunna ta ikapp imorgon 🙂
  Trevlig och kärleksfull helg till dig och familjen!

 3. Vilka fina färgkombinationer! Känns lyxigt, fräscht och ”nytt”. Att följa bloggar är ganska nytt för mig. Du har, som jag tycker, absolut den roligaste och mest intressanta bloggen vad gäller inredning, mode, mat och bak och personliga små berättelser. Alltid lika roligt med nya inlägg att ta del av. Din smak (och din energi 🤗) får min beundran.💝

 4. Finns det någon gullig själ här som vill tipsa mig om en riiktigt god doft till en riiktigt manlig man 🥰

 5. Gör som Sandra Beijer och moderera kommentarerna. Hennes kommentarsfält är nu trevligt igen. Den elaka tonen på vissa kommentarer tillför verkligen ingenting. Det är ingen rättighet att få vara elak på nåns blogg.
  Trevlig helg , grym blogg 🙂

 6. Absolut får man ha åsikter och behöver inte alltid hålla med och tycka samma, men att skriva att någon är ful, har äckliga fötter, spenderar sjukt mycket pengar på ditt och datt eller på annat sätt nedvärderar personligen kan ju verkligen inte vara ok! Såg att någon skrev att det är alla elaka kommentarer som gör det hela roligt och värt att läsa🤔
  Ha en underbar Alla ❤️ Dag och ta hand om varandra!
  Kram🤎

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *