PÅSKRISET 2021

INNEHÅLLER REKLAM FÖR CERVERA

.

Där har ju det. – det grandiosa påskriset år 2021!  Och i år så fick det. blir ett Maurits ris alltså ett ulligt, gulligt, mjukt och totalt icke ömtåligt sådant (annars brukar jag ju ha en drös med Royal Copenhagen/Lyngbyägg i porslin i riset) Dessutom med bruna fina rejäla grenar av pil som inte kommer ge allergichock för vissa i la familj (björk tex går fetbort hos oss:)

.

.

.

Temat i kulören blev det där aprikos-puder-rosakulören som jag älskar nu och material naturligt tuftad ull och magnoliafjädrar!

.

.

 

..

Moje är ju den stora partyprissen och högtidsälskaren No 1 numera och han blev s å lycklig över att vi ääntligen fick ett  enormt pårksris hemma (hej det är ju två veckor kvar bara?:) Så en soft pudrig påsk i år alltså! (Maffiga vasen är av Louise Roe om någon undrar och finns i flera olika färger och modeller här) Allt påskrispynt har jag köpt nere på Mästerblomman i Västerås, de hade maassa fint när jag var där:)

.,

.

Nu ska jag sticka ut och grilla kvällens middag! Marinerad fläskarré med tsatsiki och grekisk sallad och rosé står på menyn. Blev ju bara så grill/vår/rosésugen när termometern visade 12 grader plus här nyss:)

.

.

KRAM

.

.

.

5 kommentarer till “PÅSKRISET 2021

  1. Det blev jättefint Petra! Vart har du köpt ljuset?? Så fin färg på det. Kram fr Karlstad

  2. Men vad avis jag blir på plusgrader! Här var det – 15 i morse och vi har fortfarande ett rejält snötäcke.

  3. Sååå fint med de pudriga färgerna! Och en riktigt läcker vas.
    Kram!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg