SEMESTERFINALEN

 

..

Vilka d a g a r vi fick i skärgården! 100% feelgood med extra allt. Badat i pool och hav och bastat och spaat och tränat och myst och ätit alldeles för mycket löjligt god mat! Smådalarö gård visade sig vara exakt det man vill ha av ett mysigt skärgårdshotell.  Måste åka hit snart igen! (Fast då måste jag hitta ett större rum, vi hade ett Deluxe med havsutsikt och det var i minsta laget:)

..

..

.

Snaps från vår weekend i ajfånen! Spaet var verkligen gaaalet fräscht och jag är superkinkig när det gäller allmänna pooler osv som ni kanske vet haha

.

.

.

Tänk er att åka hit till jul! Pudrig snö och brasor och långa promenader – hoppas de har julbord, då ska det bokas kan jag lova:)

.

.

Men nu är vi hemma i Småstaden igen och imorgon börjar H jobba! Oh nooooo. Alltså huur jobbigt är det inte så här dagen innan vardagen??? Får typ ångest av att semestern är över och gör allt för att det ska vara lite extra härligt trots regn och faktiskt rätt ordentlig höstfeeling…Har just nu en chili som puttrar på spisen i köket och sprider ljuvlig doft och en äppelkaka i ugnen (äpplen från egna äppelträd pågården!) spelar skön feelgoodmusik och tänder ljus och grejar. Vet ju att det fortsätter att vara sommar enligt almanackan ett tag till men jag är verkligen sån som har svårt att tycka att det är ”vanlig sommar” i augusti! Sköna dagar kan det absolut vara och det kan vara varmt och gött in i sept men inte är det på något vis som bekymmersfria härliga juni-juli. Ser ju hösttecken exakt överallt:)

.

..

Hur är det med er – är semestern över även för eran del?? Eller kanske ni är på på väg att åka iväg till något härligt och har all ledighet kvar?? Hoppas ni har en skön söndag vad ni än gör!:)

.

.

KRAM
.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “SEMESTERFINALEN

  1. Hej jag försöker njuta av fina dagar i augusti och september. Det gör jag bäst i sommarhuset och jag gillar särskilt augusti med kräftskivor och fullmåne kvällar på vår härliga Ö. Mvh Åsa

  2. Jag är ledig en vecka till men försöker oavsett jobb att dra ut på sommaren så länge det går. Sandaler till början på oktober. Äta utomhus så länge det går. Nåde den som börjar tjata om 🎄 före höstlovet… 😜

  3. Har haft sex veckor ledigt i sommar har varit i huset nere vid havet,tagit båten ut till öar ,badat helt otroligt mycket det var såå varmt i havet hela juli! Snart blir det Spanien för vår del igen.men först lite augustimys,här hemma med kräftor och mysiga kvällar.
    Så tacksam om du kan svara på var dina läckra skor (highheels) som du hade på Smådalarö gård kommer ifrån?

  4. Vi var på Små Dalarö veckan innan er och jag kan bara hålla med om allt du skriver om. Vi var i spadelen på morgonen och var så gott som själva, helt fantastiskt. Har två veckor kvar av semestern och har en hel del inplanerat, bl a en tripp till Gotland.
    Kram Helena

Comments are closed.