DET MYSIGASTE JAG VET

.

Alltså bland det mysigaste jag vet är att fixa inför när någon i familjen fyller år eller har kalas. Mmmm. Köpa presenter och välja tårta, svänga förbi någon blomaffär och välja födelsedasgbukett. Gå upp tidigt och baka croissanter och duka frukost med extra kärlek Nej det behöver inte vara all in med heliumballonger och hej och hå (iaf inte när vi vuxna fyller) utan mer  att det ska vara extra mysigt, skön musik och så klart gottgott.

.

 

.

Vi har ju ett otroligt fint konditori/café i Västerås. Det heter Bread & Sweets och ligger nära Steam Hotel (som alla känner till) och de gör underbara bakverk och tårtor. Gå dit, ni komme inte bli besvikna. Mumsfillibabba.

.

 

.

Japp det är jäättekul att fylla år och jättekul när andra ska firas också! Hurra hurra för alla födelsedagar, fy tusan om vi inte skulle fira dem. SÅ tråkigt. Och hurra för alla andra högtider också för den delen, det är ju liksom dem man hänger upp sig på när det gäller säsonger. Hur skulle vinterhalvåret vara utan vår underbara jul, kan man inte ens föreställa sig? (jo jag vet att andra religoner inte firar jul men de firar ju något annat istället för firas s k a det:)

.

.

KRAM

.

.

.

4 kommentarer till “DET MYSIGASTE JAG VET

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg